En büyük hayalim 2014’te yarı final

Güncelleme Tarihi:

En büyük hayalim 2014’te yarı final
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2013 20:05

Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, en büyük hayalinin 2014 Dünya Kupası’nda yarı final oynamak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Drogba, üst üste üçüncü kez Dünya Kupası’na gidecek olmanın kendisini gururlandırdığını söyledi. 2014 Dünya Kupası Afirka Elemeleri 3. Turu’nda Fenerbahçeli Sow’lu Senegal’i eleyerek Brezilya biletini kapan Fildişi Sahili’nin yıldızı Galatasaraylı Drogba en büyük hayalinin Dünya Kupası’nda yarı final oynamak olduğunu söyledi.

Brezilya’da iyi bir kupa süreci yaşamak istediklerini belirten Drogba, “Arka arka 3 kez Dünya Kupası’na katılmayı başaran küçük bir ülkenini takımının parçası olmaktan gurur duyuyorum. Dünya Kupası’nda özel anlar yaşamak istiyoruz. Son 2 turnuva bizim adımıza oldukça zordu. Brezilya’da en azından ilk gruptan çıkarak adımızı son 16 turuna kalma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Dünya Kupası’nda yarı final oynamak en büyük hayalim” dedi.

Haberin Devamı

ELEME TURLARINDA 5 MAÇTA 3 GOL ATTI

Drogbalı Fildişi Sahili, Almanya’nın ev sahipliğini yaptığı 2006 Dünya Kupası’nda Arjantin, Hollanda ve Sırbistan&Karadağ’ın bulunduğu grubu 3 puanla 3. bitireirken Güney Afrika’daki 2010 Dünya Kupası’nda ise Brezilya, Portekiz ve Kuzey Kore’den oluşan grubu ise 4 puanla yine 3. sırada kapatmıştı. Fildişi Sahili, Senegal’i 3-1 ve 1-1 biten maçların sonunda eleyerek 2014 vizesini aldı. Drogba 2. ve 3. turlarda toplam 5 maçta 3 gol attı ve bunlardan birini de Sow’lu Senegal’e karşı kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!