Emre Belözoğlu korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Emre Belözoğlu korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2011 00:00

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında, 19 Kasım Cumartesi günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen 1,5 saatlik antrenmanda sarı-lacivertliler pas çalışmaların ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Başına darbe alan Emre korkuttu

Yarı sahadaki çift kale maçta kaleciyle çarpışarak başına darbe alan Emre Belözoğlu acı içinde yerde kaldı. Emre, sağlık ekibinin kontrolleri ve bu uygulamasının ardından çalışmaya devam etti. Hasta olduğu için dünkü antrenmanlara katılmayan Semih Şentürk bugünkü çalışmaya katılırken, sarı-lacivertli futbolcunun antrenmandaki etkili performansı dikkati çekti. Kamerun Milli Takımı'ndan dönen Bienvenu takıma katılırken, sakatlıklarının tedavileri süren Ziegler ve kaleci Serkan Kırıntılı takımdan ayrı çalıştı.

Milliler katılmadı

A Milli Futbol Takımı ile gece geç saatlerde İstanbul'a dönen Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Caner Erkin ve Gökhan Gönül çalışmaya katılmadılar. Bu futbolcuların akşam saatlerinde tesislerde çalışma yapacakları bildirildi.
Nijerya Milli Takımı'ndan bugün İstanbul'a dönecek olan Yobo da antrenmanda yer almadı. Teknik direktör Kocaman'ın A Milli Futbol Takımı'ndan moralsiz dönen futbolcularının motivasyonu için özel bir program uygulayacağı öğrenildi. Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!