Emre Belözoğlu hareketi kime yaptığını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Emre Belözoğlu hareketi kime yaptığını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2007 15:29

Macaristan'a atılan goller sonrasında basın tribününe dönerek yapmış olduğu el-kol hareketleri büyük tepki alan Emre Belözoğlu kendini savundu.

Haberin Devamı

Herkes gördü, federasyon görmedi / Foto-galeri

TSYD: Emre hayatının hatasını yaptı

PFD: Emre aklını başına alsın

Emre Belözoğlu'nun, "O hareketi tek bir kişiye yaptım ve o da kendisini biliyor" şeklindeki yazılı açıklaması şöyle:
"Dün akşam oynadığımız milli maçta gol sonrası yaptığım hareket hiçbir şekilde Türk basınına ve basın tribününe yönelik bir hareket değildir. Bu hareket genel olarak o tribündeki bir kişiye yapılan hareketti ve o kişi kendini biliyor. Bugüne kadar ve özellikle yurt dışındaki haklı mücadelemde beni yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen çok değerli spor basınına, TSYD yönetim kadrosu ve üyelerine, spor yazarlarına böyle bir davranış içinde bulunmam söz konusu bile olamaz. Böyle bir yanlış anlaşılmadan dolayı çok özür dilerim.

Haberin Devamı

Ayrıca benim şu anda hiçbir kulüple transfer görüşmem olmadı, basında çıkan  benim ağzımdan yazılan transfer haberleri de gerçeği yansıtmamaktadır, şu anda İngiltere'de bir problemim yok, bu sezon da Newcastle ile yoluma devam ediyorum."

EMRE CEZA ALACAK MI

Türkiye_Macaristan maçına Emre Belözoğlu'nun hareketi damgasını vurdu. Futbol Federasyonu'nun genç yeteneğe herhangi bir ceza verip vermeyeceği merak edilirken, karşılaşmanın gözlemcileri ve TFF yetkililerinin basın tribünü önünde yapılan hareketi göremediklerini söyedikleri belirtildi.

Geçtiğimiz yıl milli futbolcunun Everton'lu oyunculara ırkçı sözler sarf ettiği iddia edilmiş, ancak 2 saatlik sorgusunun ardından Emre'nin suçsuz olduğuna karar verilmişti.

Herkes bu fotoğrafın peşinde
Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın formasını giyen Emre'nin yaptığı el-kol hareketini, sadece Hürriyet Foto Muhabiri Emre Oktay yakaladı. Şimdi herkes, ajansların bile çekemeği bu karenin peşinde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!