Emir'in kızını fena dövdü

Güncelleme Tarihi:

Emirin kızını fena dövdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2006 00:00

Uluslararası İstanbul Açık Karate Turnuvası’na artı 60 kilo finalinde, Türk sporcu Yıldız Aras’la karşılaşan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı ve Dubai Emiri Raşid El Maktum’un kızı Prenses Sheika gümüş madalya aldı.

Haberin Devamı

Prenses Sheika Maitha Bin Muhammed El Maktum, İstanbul’a yapacağı burgu kulelerle gündeme gelen babası Emir Raşid El Maktum’un da siyah kuşak sahibi karateci olduğunu söyledi.

4 koruması tarafından sürekli güvenlik kordonu içinde tutulan Maitha, izleyenlerden büyük alkış alırken, fotoğraf çektirmek için gelenleri de kırmadı. Türkiye’ye ikinci kez geldiğini söyleyen Prenses Maitha, "Türkiye’ye yeniden geleceğini belirterek, "Gezmek için çok fazla zamanım olmadı. İstanbul Bogazı’nı çok sevdim. Yeniden gelip gezmek istiyorum ama bu kez turist olarak geleceğim" diye konuştu.

Haldun Alagaş Spor Salonu’nda 2 gün süren ve 23 ülkeden 287 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Türk sporcular erkeklerde 4 altın, 3 gümüş ve 5 bronz, bayanlarda ise 3 altın, 2 gümüş ve 6 bonz madalya kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!