Emenike'nin korkak yapısı var

Güncelleme Tarihi:

Emenikenin korkak yapısı var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2011 16:59

Kardemir Karabükspor'un sportif direktörü ve Emmanuel Emenike'yi yakından tanıyan Seyit İçgül, Emenike'nin transferi hakkında Radyospor'a konuştu.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan İçgül, Emenike'nin gidişinin Fenerbahçe ile alakalı olmadığını, Emenike'nin son yaşananlardan rahatsız olduğu için gittiği söylerken; "Emenike'nin son yaşanan şike olaylarından rahatsız olduğu için gittiğini düşünüyorum. Fenerbahçe'ye transferinden sonra konuştuğumuzda 'F.Bahçe'de mutlu olduğunu, Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğini' söylemişti. Şike soruşturmasından sonra Fenerbahçe'ye katkı sağlayamayacağını düşündüğü için kolay yolu seçip, Rusya'ya gitti. Emenike'nin biraz korkak bir yapısı var. Olaylardan çabuk etkilenebiliyor" dedi.

SPARTAK MOSKOVA EMENİKE'Yİ İSTEMEMİŞTİ

Emenike'nin Karabükspor'da oynarken gelen teklifler arasında Spartak Moskova'nın olmadığını söyleyen İçgül, " Emenike'ye Rusya'dan Rubin Kazan, Fransa'dan Lens takımından teklifler olmuştu. Ancak Spartak Moskova'dan bir teklif gelmemişti" dedi.

Haberin Devamı

BİZİM BU TRANSFERDEN ALACAĞIMIZ YOK

Emenike'nin Spartak Moskova'ya transferinden Kardemir Karabükspor'un da pay alacağı iddialarını yalanlayan İçgül; " Bizim bu satıştan herhangi bir alacağımız yok. Spartak Moskova'dan gelen parayı Fenerbahçe alacak. Bu yönde Fenerbahçe ile bir anlaşma yapmadık" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!