Emenike Moskova'da coşuyor

Güncelleme Tarihi:

Emenike Moskovada coşuyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2011 00:00

Fenerbahçe formasını giymeden Spartak Moskova'ya transfer olan Emmanuel Emenike, Rusya Primer Ligi'nde yıldızını parlatmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Rusya Premier Ligi'nin 24'üncü hafta karşılaşmasında Spartak Moskova, konuk ettiği Krylya Sovietov takımını Emenike'nin bir asist, bir de gol attığı karşılaşmada 3-0 yenerek çok önemli 3 puan aldı. Lujnike Stadyumu'nda yapılan karşılaşmada, maçın henüz 3'üncü dakikasında Emenike yaptığı asist ile üç Krylya Sovietov oyuncusunu oyundan düşürerek Zeeuw'u kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Zeeuw da gelişine vurduğu topu ağlarla buluşturarak Spartak Moskova'yı 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 28'inci dakikasında McGeady farkı 2'ye çıkaran golü atarken, kapanış golü 80'de Emenike'den geldi. Nijeryalı golcü orta alan çizgisine yakın bir yerde buluştuğu topu inanılmaz bir hareketle önüne alıp Krylya Sovietov defansını geride bırakarak peşine taktı ve ceza alanı içine kadar sürdüğü topla bir de kaleciye çalım atarak boş kaleye topu yuvarladı ve karşılaşmanın skorunu 3-0 olarak ilan etti.

Haberin Devamı

İŞTE EMENIKE'NİN GOLÜ / WEB TV

Spartak Moskova, aldığı galibiyet ile puanını 42'ye yükselterek 49 puanla lider Zenit'le arasındaki puan farkını 7'ye indirmiş oldu.

Bu arada temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in de formasını giydiği Rubin Kazan ise bu hafta da kan kaybetmeye devam etti ve evinde ağırladığı Zenit karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. Gökdeniz, ilk 11'de sahaya çıkarken ilk yarıda oynadığı oyun ile göz doldurdu ve 77 dakika sahada kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!