Emenike için ön sözleşme yaptık

Güncelleme Tarihi:

Emenike için ön sözleşme yaptık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2012 01:23

Şekip Mosturoğlu, Emenike konusunda Karabükspor ile öncelik almak için görüşüp, anlaştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

ŞİKE davasının tutuksuz sanıklarından Şekip Mosturoğlu’na, Trabzonspor’un avukatı “Emenike transferiyle ilgili bilginiz var mı?” diye sordu. Süreçle ilgili bilgisi olduğunu belirten Mosturoğlu, çapraz sorgusunda şunları söyledi...

Trabzonspor’un avukatı: Emenike’yle ilgili Karabükspor ile ön sözleşme imzalandı mı?
Şekip Mosturoğlu: Ön sözleşme yaptık ama yazılı değildi. Öncelik almak için görüştük ve anlaştık.
Mehmet Ekinci: İddianamede yer alıyor. Mahmut Güneş’i dövdün mü?
Şekip Mosturoğlu: Abisiyim... Mahmut menajerlik yapıyordu, beni  tanıdığını söyleyip adımı kullanıyordu. Uyardım, dinlemedi.
Duruşmada, tutuksuz sanıklar Volkan Bahçekapılı, Tuğrul Çağrı Özer, Halil  Köntek, Mehmet Yenice, Yavuz Ağırgöl, Ali Yıldırım ve Talat Emre Koçak’ın çapraz sorguları da yapıldı.

Haberin Devamı

Trabzon’dan gol yemesin diye dua ettim

SANIK Faruk Yaşar, İlhan Ekşioğlu ile yaptığı ‘Serdar Kulbilge ile ilgili telefon konuşmasının’ sorulması üzerine, “Gençlerbirliği kalecisi için Trabzon’dan gol yemesin diye dua ediyorum. İlhan Bey maçlardan sonra beni genelde arar. Ben de yorum yaparım. Bu görüşme de onlardan bir tanesi” dedi. Yaşar’ı ise soruya, soruyla karşılık verdiği için Mahkeme Başkanı uyardı.

Konuşmalar her tarafa çekilebilir

SANIKLARDAN Doğan Ercan suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Şike ile ilgili hiçbir konuşmasının olmadığını belirten Ercan ve Mehmet Ekinci arasında şu konuşmalar geçti.
Doğan Ercan: Benim futbol dışında şike veya teşvik ile bir bağlantım yok.
Mahkeme Başkanı: İlhan Ekşioğlu sana, maçtan önce konuştun mu diyor. Maçtan sonra siz paradan bahsediyorsun. Parayı geri vermeden bahsediyorsunuz. Beceremedim diyorsun
Doğan Ercan: Bu konuşmalar her tarafa çekilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!