Eleştirmeyin, para verin

Güncelleme Tarihi:

Eleştirmeyin, para verin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2006 00:57

Adnan Polat, G.Saray için açtığı bağış kampanyasını eleştirenlere tepki göstererek, "Katkı yapmak yerine sekte vurmak peşindeler" dedi.

GALATASARAY’ın eski yöneticisi Adnan Polat, kendisinin ön ayak olduğu bağış toplama kampanyası için tüm sarı kırmızılı camiadan destek istedi. NTV’ye konuşan Polat, "Bu kampanyayı tüm Galatasaraylılar ciddiye alsınlar ve destek olsunlar" dedi. Kampanyaya yönelik eleştirilerde haklılık payı bulunduğunu vurgulayan Polat, "Farklı olabilirdi, ama bunları bekleye bekleye yıllar geçti. Bir yerden başlamak lazımdı" diye konuştu. Polat, bu çalışmaya eleştiride bulunanların çözüm önerilerini sunmaları gerektiğini de belirterek şöyle devam etti:

"Ben çözüm getiren görmüyorum. Son 3-4 yıldır Özhan Canaydın ve yönetimi devamlı eleştirildi. ’Bir yardım yapalım. Kulüp hepimizindir’ diye yaklaşan kimse yok. Şimdi kulübün ihtiyacı var. Galatasaray Kulübü bir çok insanı Türkiye’ye tanıttı. Şimdi katkı yapmak yerine sekte vurmak peşindeler" dedi. Bu arada Adnan Polat’ın başlattığı "Bağış Toplama Kampanyası"nda toplanan bağışların dün itibariyle Galatasaray Kulübü’nün hesaplarına aktarıldığı açıklandı.

5 milyon dolar toplandı

G.SARAY İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Adnan Polat’ın başlattığı kampanyanın yönetimin bilgisi dahilinde gerçekleştiğini söyledi. Gürsoy, "Yapılan, gayet olumludur. Katkıda bulunanları kutluyoruz. Bulunmayanlara da ileride bizi tehdit ettiklerinde cebinizde bağış makbuzunuz var mı diye soracağız" dedi. Gürsoy, kampanyada şimdiye dek yaklaşık 5 milyon dolar toplandığını da ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!