Elenmediğim için şanslıydım

Güncelleme Tarihi:

Elenmediğim için şanslıydım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2012 11:07

Lewis Hamilton, sıralamaların ilk seansında elenmekten son anda kurtulduğunu belirterek, bundan dolayı çok şanslı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Red Bull çiftinin domine ettiği sıralamaları üçüncü cepte bitiren İngiliz pilot, ilk seansın son bölümünde garajda kalmayı tercih edince bir anda 17. sıraya kadar geriledi. Diğerlerinin yeni lastiklerle derecelerini geliştirmesi karşısında sıkıntılı dakikalar yaşayan Hamilton, Bruno Senna'nın son zaman turunu geliştirememesi sayesinde ilk turda elenmekten kurtuldu.

"Gerçekten şok edici bir seans oldu" ifadelerini kullanan Hamilton, lastiklerin ısı açısından çok performans göstermediği bir sırada derece yaptığını, daha sonra da piste çıkmadığını söyledi.

turkiyef1.com'un haberine göre, ilk turu geçtiği için gerçekten çok şanslı olduğunu belirten Hamilton, yarın ikinci sıradan başlayacak olmasına rağmen yarış hızı konusunda temkinli konuştu.

Dünkü antrenmanlarda yarış hızında sürüşler yapmadığını belirten Hamilton, buna karşın takım arkadaşının uzun mesafe hızının iyi olmasından cesaret aldığını ifade etti.

Haberin Devamı

İngiliz pilot, "Jenson harika iş çıkardı. Uzun mesafede rekabetçiydi. Umarım ben de yarın aynısını yapabilirim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!