Elazığspor'da ileriye dönük planlar yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Elazığsporda ileriye dönük planlar yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2012 17:34

Süper Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor, ligin 10. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Kulüp tesislerinde gerçekleşen idmanda, sakatlığı bulunan Orhan Ak takımdan ayrı çalıştı. Teknik direktör Yılmaz Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçında pozisyonlarda rakiplerine karşı 11-6 üstünlükleri olmasına rağmen istenilen sonucu alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Ligde önümüzdeki 3 haftada Gençlerbirliği ile deplasmanda, Kayserispor ile iç sahada ve İstanbul Büyükşehir Belediye ile dış sahada karşılaşacaklarını anımsatan Vural, taraftar sayısına göre 3 maçı da içeride oynuyormuş gibi düşündüğünü ifade etti.
Gençlerbirliği'nin ardından İstanbul'da Pendikspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçları olduğunu hatırlatan Vural, “Bu maçta da tamamen oynamayan arkadaşlarımızı değerlendireceğiz' dedi.

Kupa maçını da kazanmak istediklerini belirten Vural, “11 Kasım'da iki tane maç kazanmış ve kupada tur atlamış bir takım olmak istiyoruz. Başarabilirsek bunun ileriye dönük çalışmalarımızı daha olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Sakatlığı bulunan Orhan Ak'ın pazartesi gününden itibaren takımla çalışmalara başlamasını umduğunu ifade eden Vural, takımda sarı kart cezası sınırında 4 futbolcu bulunduğunun hatırlatılması üzerine, kadrolarının geniş olduğunu belirterek, “Dolayısıyla oynamayanın yerine oynayacak adam olacaktır” ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Murat Kayalı ise zamanla performanslarının daha da arttığını söyledi. Zorlu bir deplasmana gideceklerini ifade eden Kayalı, “Ne olursa olsun oraya 3 puan için gideceğiz. Kazanmak için gideceğiz. Artık kazanmamız gerektiğinin farkındayız” dedi.

Orhan Ak ise iki haftalık bir tedavi sürecinin ardından bugün düz koşulara başladığını söyledi. Orduspor ve Eskişehirspor maçlarında galibiyete yakın olan tarafın kendileri olduğunu belirten Ak, “Ama maalesef olmadı. Biraz da futbolda top isteyecek derler ya. Olmadı, nasip olmadı. Ama ilerleyen haftalar için daha umutluyuz. Herkeste daha fazla güven oluşmaya başladı. Bir de o şansızlığı kırarsak daha çok ses getireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!