El insaf

Güncelleme Tarihi:

El insaf
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 1997 00:00

Devrim SAĞIROĞLU
Haberin Devamı

El insaf.. Karşındaki takımın toplamı, Vugrineç'in tek başına maliyetinden tam tamına 113 milyar lira eksik. Üstelik Şekerspor, Smeunoviç, Engin Sayan ve son haftaların formda adamı Soner'den yoksun bir kadro ile mücadele ediyor. Trabzonspor'un böyle bir rakibe rahatlıkla fark atması beklenirken, bordo mavililer, ilk gollerine ancak 71'inci dakikada kavuşabiliyor.

İlk yarıda rakibine oranla daha etkili olan taraf Şekerspor.. Bu devrede dişe dokulur tek pozisyon da onlar adına. Eğer Hakan Keleş, maçın hemen başında Nihat ile karşı karşıyayken topu dışarı atmasa, işin şekli değişecek. Ama, kaçan bu inanılmaz fırsat bir bakıma Şekerspor'un da kaderini çiziyor.

Karadeniz ekibi gene bildiğiniz telden çalıyor. Göz okşayıcı hareket, pozisyon zenginliği filan hak getire. Nihat, Ogün, Rada, Şekerspor ataklarında kalelerini başarıyla koruyor, ama aynı şeyleri Ünal dışında orta saha ve forvet için söylemek mümkün değil.

Trabzonspor, ancak son 25 dakikada kendine gelebiliyor. İki topu direkten dönüyor, Selahattin ve Çetin'le iki gol kazanıyor, maçı da alıp gidiyor. Selahattin ve Çetin attıkları gollerle, o ana kadar ki olumsuz görüntülerini de affettiriyor.

Şunu unutmamak gerek: Her takım, Şekerspor gibi ‘‘Çantada keklik’’ olmaz. Çok daha dişli ekipler karşısında, bu oyunla nereye kadar gidilir, onu tahmin etmek güç. Trabzonspor ligde ve kupada bir yerlere gelmek istiyorsa, kadrosunu mutlaka çok kaliteli iki elemanla takviye etmek zorundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!