Yılın ekonomi haberi ödülü Hürriyet’e

Güncelleme Tarihi:

Yılın ekonomi haberi ödülü Hürriyet’e
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 21:23

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nin (EBBÖ) 17’ncisinde ‘Yılın Ekonomi Haberi’ ödülüne ‘Prim için gazlıyorlar’ haberi ile Hürriyet gazetesi ekonomi muhabiri Burak Coşan layık görüldü.

Haberin Devamı

 

EBBÖ kapsamında bu yıl 11 kategoride ödül verildi. Kazananlar ödüllerini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın elinden aldı. Nail Olpak, ekonomi basınının bir yandan devlet, iş dünyası ve kamuoyu arasındaki iletişimi sağlarken, bir yandan da finansal okur yazarlığın ilerlemesine katkıda bulunduğunu söyledi.       

ÖDÜLLÜ HABERLER

Yılın reel sektör haberi ‘Antibiyotik kepenk indirtti’ haberi ile Akşam gazetesinden Özgül Öztürk, ekonomi araştırma haberi kategorisinde ‘Bilirkişi A.Ş.’ haberi ile Yeni Şafak gazetesinden Orhan Orhun Ünal, ekonomi röportajı kategorisinde ‘Muhammed Barkindo Röportajı’ ile BloombergHT TV’den Ceren Dilekçi, ekonomi kulis haberi kategorisinde ‘Dış ticarette milli para kullanımında tarihi dönemeç’ haberi ile Anadolu Ajansı’ndan Bekir Gürdamar ödül aldı. Yılın ekonomi yazarı Habertürk’ten Abdurrahman Yıldırım, yılın ekonomi yayını Dünya gazetesi, yılın ekonomi haber portalı finansgundem.com, yılın ekonomi programı CNN Türk’te yayınlanan Parametre programı oldu. MÜSİAD Özel Ödülü’nü Sabah gazetesinden Seda Tabak aldı. Jüri özel ödülü ise 15 Temmuz’da şehit edilen Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz’a verildi. Ödülü Cambaz adına Yenişafak Gazetesi Haber Müdürü Recep Yeter aldı.

Haberin Devamı

Yılın ekonomi haberi ödülü Hürriyet’e

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!