Vadistanbul için Radisson Hotel Group ile anlaşma

Güncelleme Tarihi:

Vadistanbul için Radisson Hotel Group ile anlaşma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 15:12

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde bulunan 5 yıldızlı otelin, Radisson Blu markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı. Radisson Blu Hotel Vadistanbul, Kasım 2018’de misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Otelde, 193 oda, balo ve toplantı salonları yer alıyor.

Haberin Devamı

Artaş İnşaat, İnvest Eba İnşaat ve Evyap ortaklığıyla Ayazağa’da inşa edilen Vadistanbul, Türkiye’nin büyük karma projeleri arasında yer alıyor. İstanbul’un Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi merkezlerinin yanında, Vadistanbul; AVM’si, ofisleri ve konutlarıyla gündüz nüfusu 40 bin kişiyi bulan yeni bir şehir merkezi niteliğinde konumlanıyor.

109 YILLIK TECRÜBE

 Proje kapsamında Türkiye’nin ilk Havaray’ı Vadistanbul için hayata geçirildi ve şehrin Metro ağına doğrudan özel bağlantı sağlandı. Yeni havalimanına yakın bir noktada konumlanan Vadistanbul, TEM ve E-5 Otoyollarına da kolay ulaşım imkanı sunuyor.

 Artaş Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, Radisson Hotel Group’un 109 yılı aşkın tecrübesi ile Artaş’ın 40 yıllık otel tecrübesini birleştirerek, bölgenin yeni ve modern tasarıma sahip oteli olarak öne çıkacaklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!