Türkiye projelerine ödül yağdı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye projelerine ödül yağdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 01:14

DÜNYA çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılmasını hedefleyen ve bu yıl 27’ncisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in Avrupa ayağı olan European Property Awards’tan Türk gayrimenkulcüler ödülle döndü.

Haberin Devamı

İstanbul Ümraniye’deki, Meydan İstanbul AVM, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, perakende alanında Avrupa’nın En İyi Mimarisi, Avrupa’nın En İyi Geliştirilen Alışveriş Merkezi ve Bathroom dizaynında “Avrupa’nın En İyisi” ödüllerini aldı. Perakende Geliştirme ve Bathroom dizayn alanında ‘5 yıldız’ ödüllerinin de sahibi olan Meydan İstanbul, dünya liginde de Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş ortaklığıyla Halkalı’da yapılan Tema İstanbul, 6 ödüle layık görüldü. Ödüller, Avrupa’nın En İyi Konut Projesi, Avrupa’nın En İyi Karma Projesi, Avrupa’nın En İyi Eğlence Parkı ve Avrupa’nın En İyi Eğlence Parkı Mimarisi olarak sıralandı. Dört kategoride ödül alan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisi tarafından iki özel ödüle daha layık görüldü.

Haberin Devamı

Cathay Group’un Nivo İstanbul projesi, 3 kategoride ödüle layık görüldü. Basın Ekspres’te bulunan projesi Nivo İstanbul, Türkiye’nin en iyi karma projesi, Türkiye’nin en iyi ofisi projesi ve Türkiye’nin en iyi konut projesi kategorilerinde ödül aldı. Oral Mimarlık, Kırklareli  Demirköy ilçesinde, Yeşilce Köyü için tasarladıkları ‘Mihalangoz Köy Evleri’projesi ile Türkiye’nin En İyi Konut Gayrimenkul Geliştirme Projesi ödülüne değer görüldü. Ödülleri, Oral Mimarlık ortakları Yüksek Mimar Kerem Oral ve Emre Oral birlikte aldı.

 

Kişisel Bütçe Yönetimi

BAKMADAN GEÇME!