Türk Telekom’dan otomasyon anlaşması

Güncelleme Tarihi:

Türk Telekom’dan otomasyon anlaşması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2024 07:00

Türk Telekom, Schneider Electric ile otomasyon ve enerji yönetimi teknolojilerini kapsayan bir işbirliğine gitti. Bu işbirliği ile Türk Telekom, endüstriyel otomasyon, enerji yönetimi, dijital dönüşüm dikeylerinde Schneider Electric ile iş ortaklığı yapacak. Şirket, 5G ve ötesi haberleşme altyapıları için yürütmekte olduğu çalışmalarını, endüstrilerin sektörel ihtiyaçlarını tek merkezden karşılayacak şekilde genişletecek.

Haberin Devamı

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, “Schneider Electric ile endüstrilerin sürdürülebilirlik ve verimlilik hedeflerine ulaşmaları için sağladığımız hizmetleri artırmak amacıyla; endüstriyel otomasyon ve enerji yönetim teknolojilerini kapsayan stratejik işbirliğimizin önemli olduğuna inanıyoruz” dedi.

Schneider Electric Türkiye, Orta Asya Bölgesi Dijital Enerji ve Secure Power İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sağlam ise, “Bugün binalardan veri merkezlerine, endüstriyel tesislerden enerji altyapılarına kadar her segmentte dönüşümü tetikleyen IoT, otomasyon, dijital ikiz gibi teknolojiler, 5G bağlantısının yaygınlaşması ile yeni bir boyut kazanacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!