‘Torbacılar’a operasyon

Güncelleme Tarihi:

‘Torbacılar’a operasyon
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2023 07:00

Mersin’de İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Haberin Devamı

2 aylık takip sonrası belirlenen 37 şüpheliyi yakalamak için operasyon yapıldı. 37 adrese 113 ekip, 435 personel, 1 dron ve narkotik detektör köpekleri ile eşzamanlı baskın düzenlendi. 35 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 121 gram eroin, 83 gram esrar 382 adet ecstasy, 1733 adet sentetik ecza, 6 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 35 adet fişek, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 42 bin TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

ADANA’DA 3 TUTUKLAMA

Adana’da da Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde satış yaptığı belirlenen Kazım D., Volkan A., Serdal A., Erdinç O. ve Ahmet A., baskınla gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 440 gram bonzai, 118 uyuşturucu hap, 36.38 gram metamfetamin, 1.36 gram esrar, hassas terazi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kazım D., Serdal A. ile Erdinç O. tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. m Soner AYDIN / DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!