Teknolojide kullanıcı dostu yatırım

Güncelleme Tarihi:

Teknolojide kullanıcı dostu yatırım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2023 07:00

Türk Telekom’un TV platformu Tivibu, ZTE ve Netaş işbirliği ile yenilenen arayüzünü ve yeni yaşam kanalı ‘Tivilife’ı tanıttı.

Haberin Devamı

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, bugüne kadar şirketin teknolojideki birikimini sağlıktan ulaşıma, kültür sanattan eğitime kadar farklı alanlarda başarıyla aktardıklarını belirterek, “Tivibu ile geleneksel televizyon yayın anlayışını kökten değiştirdik. Bu anlamda Tivilife da yerli ve yabancı programları harmanlayan yayın akışı ile en özgün ve özel içerikleri izleyicilerle buluşturacak” değerlendirmesini yaptı.

KİŞİYE ÖZEL İÇERİK

Önal ayrıca yenilenen arayüzü ile Tivibu’daki içerikleri zenginleştirmek için çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi. Tivibu’da 7 güne kadar geri alma özelliği ile geçmiş yayınlar TV rehberi mönüsünden izlenebilirken; kullanıcının geçmiş izleme alışkanlıklarına göre seveceği filmlerden oluşan ve Türkiye’de ilk olarak, hayata geçirilen Benim Kanalım’da ise yayınlanan filmler kişiye özel içeriklerden oluşuyor. Ebeveyn kontrolü ile kullanıcılar dilediği kanalı veya içeriği izlemeye kapatabilirken, tüm programlar arasında farklı seviyede yaş sınırı belirlenebiliyor. Şirketten yapılan açıklamada aynı zamanda Çocuk Profili oluşturarak sadece çocuklara uygun içeriklere ve kanallara ulaşabildiği belirtildi. Bana Özel mönüsünün arayüzünde ise kullanıcılar, yarım bıraktığı, kiraladığı veya satın aldığı içeriklere erişebiliyor.

Haberin Devamı

‘ALTYAPI HIZINA DESTEK OLUYORUZ’

ZTE Corporation Avrupa ve Amerika Bölge Başkanı ve Netaş Yönetim Kurulu Başkanı Aiguang Peng ise, “ZTE olarak, operatörlerin altyapı modernizasyonunu hızlandırmasına her zaman destek oluyoruz. Türk Telekom ile gerçekleştirdiğimiz bu projenin, dünya çapındaki IPTV/OTT pazarındaki pek çok operatör ve iş ortağı için iyi bir referans kaynağı olacağına inanıyor, dijital inovasyonu hep birlikte şekillendirelim istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!