Taksim 360 projesi Berlin’de tanıtılıyor

Güncelleme Tarihi:

Taksim 360 projesi Berlin’de tanıtılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 10:45

Türkiye’nin kamu-özel sektör iş birliğinde gerçekleştirilen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi İstanbul’daki Taksim 360, rotasını Avrupa’ya çevirdi. Projenin Avrupa’daki ilk durağı Almanya’nın başkenti Berlin olacak.

Haberin Devamı

BERLİN’de Titanic Gendarmenmarkt Hotel’de bugün yapılacak toplantıda Taksim 360 projesi Türk, yabancı bireysel ve kurumsal yatırımcılara tanıtılacak. Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, “Taksim 360, lokasyon avantajı, çok özel tarihi dokusu ve mimari özellikleri ile yerli ve yabancı yatırımcıların her zaman odak noktasında oldu. Şimdi ise yurtdışında yaşayan Türklere ve yabancılara gayrimenkul alımlarında sunulan KDV muafiyeti hakkı tanınması büyük bir fırsat niteliğinde. Ayrıca konut alan yabancılara vatandaşlık hakkı tanınması gibi kanunların ardından, yurtdışında yaşayan Türklerin ve yabancı yatırımcıların Türkiye emlak sektörüne ilgisi önemli boyutta artış gösterdi. Taksim 360 da bu anlamda kentsel dönüşüme getirdiği farklı boyut ile özellikle yabancı yatırımcılara Türkiye’nin tarihini dokusunu deneyimleme fırsatı sunuyor” dedi.

Haberin Devamı

Taksim 360 projesi Berlin’de tanıtılıyor

PROJEDE NELER VAR

İstanbul’un merkezinde, tarih ve sosyal yaşamın iç içe girdiği Taksim 360’ta rezidanslar lansmana özel 60 ay sıfır vade fırsatı ile satışa sunuluyor. Stüdyo daireden 4+1’e kadar uzanan farklı üniteler içeren projede ilk teslimler 2017’de yapılacak. Projede tüm ofis ve konutlar için yeraltı otoparkları ve sosyal faaliyetlerin yoğunlaşacağı yaya alanları oluşturuluyor. Taksim360’ın tarihi sokak ve caddelerinde sanat galerileri, dünyaca ünlü global lüks markalar, şık mağazalar ve restoranlarla yaşayan sokak kavramının hayata geçirilmesi hedefleniyor.
Berlin’de Titanic Gendarmenmarkt Hotel’de bugün başlayacak tanıtım toplantıları pazartesi gününe kadar devam edecek.
Taksim 360, Berlin’den sonra Londra, Paris, Amsterdam ve Brüksel’de tanıtılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!