Şirketlerde 23 Nisan

Güncelleme Tarihi:

Şirketlerde 23 Nisan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2003 02:15

Migros’tan çifte kutlama

MİGROS, savaşın olumsuz etkilerini çocukların üzerinde atmasını sağlamak ve kardeşlik mesajları vermek amacıyla 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı, bugün hem bütün mağazalarında düzenlediği eğlencelerle kutluyor, hem de çocukları 27 Nisan'a kadar ücretsiz tiyatroya davet ediyor. Migros, 22-27 Nisan tarihleri arasında çocukları 10 ildeki Devlet Tiyatroları'nda ağırlıyor. Migros, Devlet Tiyatroları ile birlikte 23 Nisan Tiyatro şenlikleri haftasında, bu yıl da 10 ilde, 13 oyun ile 16 bin çocuğu seslenmeyi hedefliyor. Bugün Migros'un 12 ayrı mağazasında çocuklara özel eğlenceler yapılacak. 23 Nisan eğlenceleri, İstanbul'da Capitol, Süreyyapaşa, Maslak, Kartal, Beylikdüzü, Merter, Antalya ve Ankara'da alışveriş merkezlerinde, Balçova-İzmir'de, Adana, Mersin ve Çorlu'da yapılacak.

SEK, çocukları müzede ağırlıyor

SEK, 23 Nisan'da çocukları İstanbul'da Rahmi Koç Müzesi'nde ağırlıyor. 23 Nisan'da Lezzet Kervanı adıyla önce İstanbul'da başlayacak olan kutlamalar, sonra Ankara'da devam edecek. Çocuklar 23 Nisan'daki SEK etkinlikleri kapsamında SEK Karavanı'nda bulmaca, dart ve basketbol oyunlarını oynayabilecek, müzedeki eserlerle yapılacak eğlenceli aktivitelere de katılacaklar. SEK Karavanı, Ankara VEKAM'da da Vehbi Koç'un uzun yıllar yaşadığı ve çocuklarının büyüdüğü bağevinin bahçesindeki kutlamalarda da çocuklara ürünlerini dağıtacak.

350 çocuk Yeşim Tekstil’de

YEŞİM
Çocuk Kulübü, Yeşim Kreşi çocukları, Türkiye'nin dört bir yanından ve Gürcistan, Makedonya gibi ülkelerden gelen 350 çocukla birlikte Yeşim Tekstil'de 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı. Yeşim, 23 Nisan nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından ve Gürcistan, Makedonya gibi ülkelerden gelen 250 çocuğu tesislerinde ağırladı. Yeşim Tekstil'in bahçesinde biraraya gelen çocuklar coşkuyla birbirlerinin gösterilerinin izleyip, oyunlar oynadı.

Kral Max Mydonose’da

ASLAN
Max, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı Mydonose Showland'de düzenlenen 23 Nisan Şenliği ile kutluyor. Şenliğe, İstanbul'daki ilköğretim okulları ve çocuk yuvalarından 3 bin 500 çocuk katılıyor. Kral Max, şenlikte hem sahnede şov yapacak hem de çocuklara dondurma ikram edecek. Kral Max, Kurtuluş Meydanı ve Şişli Cumhuriyet Parkı'nda da bu yıl ikincisi yapılacak kutlamalara da katılacak ve çocuklarla birlikte yürüyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!