Sabiha Gökçen’de yeni CEO görevde

Güncelleme Tarihi:

Sabiha Gökçen’de yeni CEO görevde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2023 07:00

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (ISG) CEO’luğuna Serhat Soğukpınar atandı. Soğukpınar, mevcut durumda IC Holding Ulaştırma ve Altyapı Grup başkanlığı görevini yürütüyordu.

Haberin Devamı

Havalimanı kapasitesini önemli ölçüde artıran ikinci pistin resmi açılışının hemen ardından ISG tarafından yapılan açıklamada, Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 itibarıyla CEO olarak atandığı belirtildi. IC Holding CEO’su Murad Bayar yapılan yazılı açıklamada, “Soğukpınar’ın ataması Malezya Havalimanları Holding ve IC Holding arasındaki stratejik iş ortaklığının önemli bir parçası. IC Holding’in farklı şirketlerinde uzun yıllara dayanan yönetim deneyimiyle Serhat Soğukpınar’ın atanması iki grup arasında bilgi birikim paylaşımı ve potansiyel iş birliği geliştirme konusunda stratejik bir adım özelliği taşıyor” diye konuştu.

Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) Grubu’nun CEO Vekili Mohamed Rastam Shahrom ise, “Bu iş birlikteliğinin ileriye dönük her iki taraf için de değer yaratmasını ve bizleri ortak hedeflerimize daha da yakınlaştırmasını umuyoruz” ifadesini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!