Hyundai ve Kia'ın Çin'e özel araçları kameralara yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Hyundai ve Kiaın Çine özel araçları kameralara yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 09:44

Hyundai ve Kia, Çin'e özel araçlarını test ederken kameralara yakalandı.

Haberin Devamı

Otomobil üreticileri, nihayetinde Avrupa ve ABD’ye gelecek ürünleri kış koşullarında test etmek için İskandinavya’yı kullanıyor. Elimize geçen bu yeni casus fotoğrafları Hyundai ve Kia tarafından yalnızca Çin pazarı için geliştirilmiş küçük sedanları gösteriyor. Ancak diğer ülkelerdeki müşteriler de çok bir şey kaçırıyorlar gibi görünmüyor.

Casuslarımız bu araçların Hyundai Celesta ve onun Kia versiyonu olduğunu düşünüyorlar. Böyle düşünmelerinin sebebi ise Hyundai versiyonunun boyut anlamında Elentra’nın altında ve Accent’in yukarısında olması.

Araçların üzerindeki kamuflaj, ana tasarım öğelerini gizliyor ancak genel şekilleri bu modellerin standart sedanlar olduğunu gösteriyor. Sıkıcı dizaynların herhangi bir ödül almasını beklemiyoruz, ancak dört kapılı araçlar basit ulaşım için yeterli görünüyorlar.

Hyundai ve Kiaın Çine özel araçları kameralara yakalandı

 

Haberin Devamı

Yine de, Hyundai ve Kia'nın Çin’e özel modellerinin hepsi çok sıkıcı değil. Örneğin, Kia K2 bu ikiliye göre daha iyi görünüyor. Küçük sedanın bildiğimiz kaplan burun ızgarasında parlak siyah bir kaplama var. İçinde de iyi entegre edilmiş bir bilgi-eğlence sistemi bulunuyor.

Ayrıca Kia ve Hyundai, Çin’e özel düşük maliyetli crossover’lar geliştirmek istiyorlar. İki marka da, yerel üretim için orta sınıf ve kompakt CUV’ler üzerinde çalışıyor ancak bu modellerin ilklerinin 2017’nin sonlarına doğru gelmesi bekleniyor.

Performans hayranları için, Hyundai'nin N bölümü Çin pazarı için en az bir model geliştiriyor ve söylenene göre bu bir SUV değil. Casus fotoğrafları, şirketin muhtemelen Veloster'in ortadan motorlu bir versiyonu üzerinde çalıştıklarını gösteriyor ve şirket ayrıca yeni Genesis markasının modifiyeli bir ürününü ima ediyor.

Yine de, Hyundai ya da Çin'deki Kia'dan herhangi bir üstü açılır model beklemiyoruz. Geçen yıl, isimsiz bir şirketten gelen bir kaynak, hava kirliliğinin üstü açılır modellerin satışını zorlaştırdığını söylemişti.

Ferrari ve Aston Martin’in başı dertte tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!