Nail Keçili doktor kontrolünde

Güncelleme Tarihi:

Nail Keçili doktor kontrolünde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

CENAJANS Grey Yönetim Kurulu Başkanı Nail Keçili, önceki akşam, yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle İnternational Hospital'e kaldırıldı. Keçili'nin doktoru Cengiz Aslan,‘‘Nail Keçili'nin sağlık durumu şu an iyi. Ancak, teşhisi derinleştirmek için 48 saat sonra MR çekeceğiz’’ dedi.

Egebank'ın güvenlik kameralarında görüntüsü tespit edilen Nail Keçili, önceki akşam, hastaneye kaldırılmıştı. Keçili'nin doktorları, dün hastanede bir basın açıklaması yaptılar. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opt. Dr. Cengiz Arslan, baş dönmesi, baş ağrısı ve sol tarafında uyuşma şikayetleri ile hastaneye gelen Nail Keçili'nin durumunun, 'Şu an daha iyi olduğunu' ancak teşhisi derinleştirebilmek için 48 saat sonra tekrar MR çekileceğini söyledi. Nail Keçili'nin, hastaneye geldiğinde konuşma güçlüğü çektiğini ve sol tarafında birtakım şikayetleri olduğunu anlatan Opt. Dr. Arslan, kolunda ve bacağında kuvvet problemi olmadığını, ancak sol tarafına ait birtakım nörolojik bulgular elde ettiklerini söyledi. Gerekli müdahaleyi yaptıklarını belirten Arslan, ‘‘Durumu şu an daha iyi. Şikayetleri de oldukça azalmış durumda tansiyonu da kontrol altına alınmış durumda’’ dedi.

Nail Keçili'ye gazete okumayı ve televizyon seyretmeyi yasakladığını anlatan Arslan, 'Egebank soruşturmasıyla ilgili yetkililer ifade almaya gelirlerse, izin verecekmisiniz?' sorusuna, ‘‘Bir doktor izin verme mercii değildir. Hasta iyi olduğu takdirde isterse kendisi verebilir’’ yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!