Makine devi Tezmaksan'a '3 yıldız'

Güncelleme Tarihi:

Makine devi Tezmaksana 3 yıldız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 14:08

Türkiye makine sanayi sektöründe hizmet veren makine üretiminin yanı sıra, dünyaca ünlü markaların Türkiye temsilciliğini üstlenen Tezmaksan 35. yılında önemli bir belge aldı.

Haberin Devamı

Seksenli yılların başında genç bir girişimci olan Mustafa Aydoğdu tarafından kurulan Tezmaksan, kısa zamanda Türkiye sanayisinin önemli bir şirkketi konumuna yükseldi.

Sektörün lider kuruluşları arasında yer alan Tezmaksan bugün pek çok alanda hizmet veriyor. Üretip satmanın yanı sıra, eğitimi de büyük önem veren Tezmaksan bu yıl CNC Operatör el kitabı yayınlayıp başta okullar olmak üzere, bu alanda çalışanlara başucu kitabı ücretsiz dağıttı.

Geçtiğimiz günlerde Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen KalDer 24. Kalite Kongresinde, "2015 Türkiye Mükemmellik Ödülü"nün sahibi oldu.

EFQM (European Foundation for Quality Management) ödül konseptinin 2. basamağı olan “Mükemmellikte 3 Yıldız Yetkinlik” belgesini almaya hak kazanan Tezmaksan Makine, 2005 yılından itibaren başlamış olan kurumsallaşma, müşteri memnuniyeti, kaliteli ürünler, kaliteli hizmet ve devamlı gelişim konusunda kararlığını devam ettiren çalışmalarını bu ödül ile tescillemiş oldu.
Tezmaksan Makine adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydoğdu , KalDer Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aslan’ın elinden aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!