Koton'dan 5 bin ürün listeye koydu

Güncelleme Tarihi:

Kotondan 5 bin ürün listeye koydu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 17:38

GittiGidiyor, giyim ve aksesuar kategorisine Koton’u dâhil etti. Platformda açılan Koton mağazasında, kadın giyimden bebek ve çocuk giyimine, aksesuardan kozmetik ve kişisel bakıma kadar toplam 5 bin çeşit ürün tüketicilerle buluşuyor.

Haberin Devamı

GİTTİGİDİYOR, giyim sektöründe faaliyet gösteren Koton’u kullanıcılarıyla buluşturdu. Dünyada 486 mağaza ve 800’ün üzerinde satış noktası bulunan Koton’un GittiGidiyor’da açılan mağazasında, kadın giyimden bebek ve çocuk giyimine, aksesuardan kozmetik ve kişisel bakıma kadar tüm yeni sezon ürünlerinin de dâhil olduğu 5 bin farklı seçenek tüketicilerin ilgisine sunuldu.

GittiGidiyor kullanıcılarını her kategoride bol çeşitliliğe sahip ürünler ve kaliteli markalarla buluşturmak için sürekli çalıştıklarını belirten GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, “Koton’la bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz işbirliği son derece kıymetli. Yurtiçinde ve yurtdışında elde ettiği başarılarla kendinden söz ettiren, Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından birini GittiGidiyor kullanıcılarıyla buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. İşbirliğimizin hem platformumuza hem de Koton’a büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

 

Haberin Devamı

 Koton E-Ticaret Direktörü Onur Kemer de GittiGidiyor ile hayata geçirdikleri işbirliğiyle ilgili “Müşterilerimize tüm kanallardan ulaşmanın son derece önemli olduğunu düşünüyor, omni-channel uygulamalarımızı geliştirmek için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!