Seda Sayan pizzaları çağıracak

Güncelleme Tarihi:

Seda Sayan pizzaları çağıracak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 12:27

Türkiye pizza pazarının önemli isimlerinden Domino’s Pizza, yeni reklam yüzü olarak Seda Sayan’ı seçti. Şirketin Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, ailelerin akşam yemeklerini hedeflerini, bu yüzden de Sayan’ı seçtiklerini ve yeni süreçte kadınları hedef aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye’de 20 yıldır varlığını sürdüren şirket, bugün itibariyle toplam pizza pazarında 1,5 milyar liralık paya sahip.

Konuyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Saranga, “Pizza pazarı bizim Türkiye’ye girdiğimiz 1996 yılında yalnızca küçük ölçekli birkaç restoranın yer aldığı oldukça küçük hacimli bir pazardı. Neredeyse sıfır noktasındaydı diyebiliriz. Evlere servis pazarı ise hiç yoktu. Bugün toplam pizza pazarı 1,5 milyar TL’ye, evlere servis pazarı ise 1 milyar TL’ye yakın bir büyüklüğe sahip” şeklinde konuştu.

Seda Sayan pizzaları çağıracak

NEDEN KADINLAR?
Saranga, hedef kitlesini sadece gençlerle sınırlı tutmamak için kadınlara da seslenmeye karar verdiklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Saranga, “İletişim çalışmaları bugüne dek çoğunlukla gençleri, bekarları ve yeni evlileri hedefledi. Bu kitle artık bizi benimsemiş durumda. Şimdi artık hedef kitlemizi daha da genişletip kadınlara seslenmeye karar verdik” dedi.

REKLAMLARDA SEDA SAYAN
Saranga, yeni reklam filminde Seda Sayan ile kitlelere sesleneceklerini belirtti ve şöyle devam etti:

“Yeni reklam filmimizde kadınlara Seda Sayan ile sesleniyoruz. Hem Sayan ile anlaşmamız hem de yeni sloganımız, ailelerin akşam yemeği sofralarında yer alma amacımıza yönelik adımlar. Annelerimizin her gün yemek yapma telaşı içerisinde yorulduğunu, bazen kendilerine pratik bir çözüm bulup rahat etmek istediklerini biliyoruz”

Saranga, yeni filmde Sayan’ın oğlu Oğulcan’ın da yer alacağına işaret etti.

Saranga, akşam yemeği telaşına düşmüş kadınlara yönelik daha net bir tavır sergilemek istediklerini bu yüzden de tek fiyat kampanyalarına önem verdiklerini belirtti.

Seda Sayan pizzaları çağıracak

DİJİTAL ADIM

Şirket,  iki yılda 2 milyon lira yatırım yaptı. Buna ek olarak dijital kanallarda da pazarlama adımları atıyor. Şirketin dijital alanlardan elde ettiği gelir yüzde 3’ten yüzde 35’e yükseldi.

Haberin Devamı

Saranga, “ Web ve mobilde kullanılabilen, pizzanızın fırında mı, yolda mı yoksa kapıda mı olduğunu gösteren pizza takip sistemi gibi araçlarla da bu kanaldaki etkimizi artırıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!