İlk kış defilesi Pierre Cardin'den

Güncelleme Tarihi:

İlk kış defilesi Pierre Cardinden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

İstanbul'daki ilk kış defilesini, moda dünyasının önde gelen ismi Pierre Cardin gerçekleştirdi. Pierre Cardin'in Türkiye Genel Temsilcisi Taylan Dış Ticaret tarafından önceki akşam Le Cigare'de düzenlenen geleneksel yaz yemeğinde gerçekleştirilen defilede, Pierre Cardin 1997-98 Yaz ve Kış Erkek Koleksiyonu'ndan parçalar sunuldu. Omurtak Deri İşletmeleri tarafından hazırlanan Pierre Cardin marka deri mont, kaban ve kürk montları, Yonca Mete, İrem Ortaç, Burcu Pekel, Ahmet Yücel, Kıvanç Kasabalı, Tolga Üstüner ve Levent Saraçoğlu tanıttı.

Açık havada yapılması planlanan defile, yağmur nedeniyle geç başladı. Mankenler kaymasın diye de ıslanan podyum silindi. Defilede sunulan ürünlerin, Pierre Cardin'in bir yabancı ülkede imal edilen en kaliteli ürünleri olduğu belirtildi. Defileyi, Omurtaklar'ın gelini sayılan manken-sunucu İpek Gümüşoğlu ve eşi Mehmet Omurtak da izledi. Evliliğinin çok iyi gittiğini ve çok mutlu olduğunu söyleyen Gümüşoğlu, henüz çocuk sahibi olmayı düşünmediklerini belirtti. Sinan ÖZBALKAN / MAGAZİN SERVİSİ

Atabay Kimya'ya kirlilik kilidi

Kocaeli Valiliği Çevre İl Müdürlüğü, çevreyi kirleten ve uyarılara rağmen önlem almayan Atabay Kimya Fabrikası'na kapatma cezası verdi. Gebze'de faaliyet gösteren Atabay Kimya Fabrikası'na çevreyi kirlettiği gerekçesiyle Çevre Müdürlüğü görevlileri, daha önce de uyarı ve para cezası vermişti. Buna rağmen tesisin çevreyi kirletmeyi sürdürdüğü ve arıtma tesisinde gerekli iyileştirme çalışmalarının yapılmadığı belirlenince, gerekli düzenlemeler yapılancaya kadar fabrika kapatıldı. Çevre Müdürlüğü, temiz bir Körfez için çalışmaların sürdürüldüğünü, işadamların da duyarlılığı göstererek fabrikalarda arıtma tesisleri kurmaları gerektiğini hatırlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!