Hedefi Avrupa’daki büyümesini artırmak

Güncelleme Tarihi:

Hedefi Avrupa’daki büyümesini artırmak
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2024 07:00

Hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, ABD’nin ardından Avrupa operasyonlarına yönelik de yeni bir dönem başlattığını duyurdu.

Haberin Devamı

Fransa merkezli yeni şirketi CANiK Europe’u ilk kez Almanya’da tanıtan CANiK, ürünlerini Avrupalı dost ve müttefik ülkelerden katılımcıların beğenisine sundu. CANiK’in Avrupa’daki satış, pazarlama faaliyetleri ve satış sonrası hizmetlerini daha etkili yürütmek üzere konumlandırılan CANiK Europe, operasyonlarına ENFORCE TAC ve IWA OutdoorClassics fuarları ile başladı.

CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, “Ukrayna-Rusya Savaşı’ndan dolayı artan savunma harcamalarının etkilerini de fuarlarda daha fazla hissettik. CANiK olarak önemli ön anlaşmalara imza attığımız bu fuarda, ürün satışlarının yanı sıra ülkemizin önde gelen platform üreticilerinin Avrupa’da yürüttüğü projeleri ile de yerimizi aldık” dedi. Aral, “ABD’de geçtiğimiz aylarda lansmanını gerçekleştirdiğimiz yeni özel tasarım tabancamız CANiK TTI COMBAT’ın Avrupa lansmanını da IWA Fuarı’nda yaptık. CANiK Europe ile birlikte tüm Avrupa Birliği ülkelerindeki çalışmalarımızı daha etkin bir şekilde yürüterek, CANiK’in Avrupa ihracatına büyük bir ivme kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!