Harvard’lı gençlerden Biletinial için özel proje

Güncelleme Tarihi:

Harvard’lı gençlerden Biletinial için özel proje
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2023 07:00

Biletinial, Harvard Business School’un (HBS) Field Immersion Projesi kapsamında tüm dünyadan seçtiği 171 iş ortağından biri oldu.

Haberin Devamı

Yaklaşık altı ay önce start verilen proje kapsamında Harvard Business School, Türkiye’den 12 şirketi proje partneri olarak seçti. Proje kapsamında Türkiye’ye gelen HBS ekibi, seçilen şirketlerle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi. HBS ekibinin ülkemizde gerçekleştirdiği bir haftalık saha araştırması ve veri analizi sonrasında Biletinial için geliştirilen projeler, Biletinial üst yönetimine sunuldu.

Harvard Üniversitesi’nin iş ortağı olarak seçtiği bir şirket olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Biletinial CEO’su Ulaş Uslu, şu bilgileri verdi: “HBS ve Biletinial olarak geleceğimizi şekillendirecek çok özel bir iş geliştirme projesi gerçekleştirdik. Sektör lideri firmamız ve dünyaca ünlü eğitim kurumu HBS, sinema ve etkinlik sektörünü ileriye taşıyacak bir yolculuğa çıkarmak için bir araya geldi. Ekipler arasında hem kültürel hem de profesyonel bir köprü kuruldu. İki ekibin işbirliğiyle dijital dönüşüm çağında sınırları zorlamak, sinema ve eğlence sektöründe izleyiciye yeni bir soluk getirmek için büyük adımlar atıldı.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!