Gülle, İTHİB’de yarışı ’açık ara’ kazandı

Güncelleme Tarihi:

Gülle, İTHİB’de yarışı ’açık ara’ kazandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2006 00:00

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin (İTHİB) 2005 yılı seçimli olağan genel kurulu dün yapıldı. İki listenin yarıştığı genel kurul geniş bir katılımla gerçekleşirken, Gülle Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle’nin listesi ipi göğüsledi. Bu yıl kuruluşunun 31’inci yılını kutlayan ve ihracatçı birliklerinin en eskisi olan İTHİB seçimleri dün tamamlandı.

İKİ LİSTE YARIŞTI:

İki listenin yarıştığı olağan genel kurulda İsmail Gülle’nin başında olduğu liste 2 yıl süreyle yönetim kuruluna seçildi. İTHİB’in 2005 yılı Olağan Genel Kurulu’nda başını Mehmet Damar’ın çektiği değişim grubu 191 oy alırken, İsmail Gülle’nin başında olduğu liste ise 498 oy aldı. İTHİB Başkanı İsmail Gülle, geçen üç yıllık görev süresinde İTHİB’in sektörün gücünü göstermeye yönelik pek çok etkinliğe ve çalışmaya imza attığını belirterek, "Bundan sonra da beynimizi ve kalbimizi bütün arkadaşlarımızın fikirlerine açacağız. Bu genel kurul bize 2 yıllık bir görev verdi. En iyi şeylerin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

KİMLER VAR:

İTHİB’in yönetim kurulu da şöyle şekillendi: "Gülle Tekstil (İsmail Gülle), Arbil Tekstil (Oğuz Satıcı), Kipaş A.Ş. (Ahmet Öksüz), Arsan Tekstil (Alişan Arıkan), İtalteks A.Ş. (İzzet İlle), Zorlu Dış Ticaret A.Ş. (Vedat Aydın), Yünisan A.Ş. (Tamer Pala), Öztek A.Ş. (Eşref Akın), Teksis Tekstil A.Ş. (Ahmet Şişman). Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise şöyle: Baydemirler Dış Tic. A.Ş. (Nilgün Baydemirler), Debant Plastik A.Ş.(Ertuğ Yaşar), Almodo Altunlar Dış Tic. A.Ş.(Talha Altın), Confetti Tekstil Paz.A.Ş.(Adnan Dinçer), İpman Örme Sanayi (Sıtkı Çetin), Coats İplik (Elif Kıdık), Yarangümeli Tekstil (Derya Yarangümeli), Atateks Dış Tic. (İhsan Aslan), Nuryıldız Tekstil A.Ş.(Nurkan Şahin).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!