Fuarları iptal olan on binlerce Rus Antalya’ya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Fuarları iptal olan on binlerce Rus Antalya’ya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 07:00

Ev tekstili sektöründe dünyanın en büyük fuarlarından biri olan CNR EVTEKS - Antalya Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 26’ncı kez ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

10-14 Eylül 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan fuarı bu yıl 100 binin üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda ev tekstili, kontrakt tekstil, tasarım, zemin ve duvar kaplamaları alanlarındaki yeni ürün ve koleksiyonlar sergilenecek.

CNR EVTEKS’in, ürün portföyü ve çeşitliliği ile tüm dünyanın en ilgi çeken fuarları arasında yer aldığını dile getiren CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, “100 binlerce ev tekstili ürününü tek çatı altında CNR EVTEKS Fuarı’nda buluşturacağız. İç mimarlar, tasarım ve konsept mağazaları, mobilya showroomları, distribütörler, ithalatçılar, toptancılar, mağazalar, zincir mağazalar, kontrat firmaları ve otellerden profesyonel alıcıların ziyaret edeceği fuarda, Avrupa, Orta Doğu, Körfez Ülkeleri, Kuzey Afrika ve BDT Ülkeleri’nden sektör profesyonelleri ağırlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Fuarları iptal olan on binlerce Rus Antalya’ya geliyor

Ceyda Erem

26 BİN REZERVASYON

Antalya’nın, turizmin yanında ev tekstili ihracatının da merkezi olacağını vurgulayan Erem, sözlerine şöyle devam etti: “Fuara yabancı alıcılar oldukça ilgi gösteriyor. Özellikle Rusya’daki fuarların iptal olması nedeni ile Rus ve Ukraynalı alıcıların da sabırsızlıkla beklediği fuar için sadece Rusya’dan 12 binin üzerinde satın almacı online bilet rezervasyonu yaptırdı. Fuarın toplam yabancı online bilet rakamı ise daha şimdiden 26 binin üzerine çıktı. Yerli alıcıların da yoğun ilgisini çeken Antalya, CNR EVTEKS’i ziyaret edecek alım guruplarına, çok büyük ticaret anlaşmaları imzalamanın yanında, fuar ziyaretlerini kısa bir tatil fırsatına çevirmeyi olanağı da sağlayacak.” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) de fuar takviminde yerini alan CNR Ev Tekstili Fuarı, bu sene ANFAŞ - Antalya Fuar Merkezi’nde organize edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!