Fiyatlarını 80 gün sabitledi

Güncelleme Tarihi:

Fiyatlarını 80 gün sabitledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2024 07:00

Reis Gıda, Ramazan ayı sonuna kadar temel kuru gıda ürünleri olan pirinç, bulgur, kırmızı ve yeşil mercimek, kuru fasulye ve nohut gibi paketli ürünlerinin fiyatlarını dondurma kararı aldı.

Haberin Devamı

Buna göre Reis Gıda, ürün fiyatlarını 11 Mart tarihinde başlayacak Ramazan ayı da dahil edildiğinde 80 güne kadar sabitlemiş olacak.

İŞ DÜNYASI DA SORUMLU

Reis Gıda Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, enflasyonla mücadelenin sadece hükümetlerin görevi olmadığını, iş dünyasının da sorumlulukları arasında yer aldığını dile getirerek şu değerlendirmeyi yaptı: “Ramazan ayı, kuru gıdaların tüketiminin arttığı bir dönem. Bunun yanı sıra kış aylarında mevsimsel olarak da tüketici talebi yükselir. Faaliyetlerimizle örnek şirket olmayı hedeflerimizin ilk sırasına koyduk. Bizleri takip eden kamuoyunun yakından bildiği gibi 1995, 2001 ve 2008 yıllarında fiyatların hızla arttığı dönemlerde Türkiye’de ilk kez “Sabit Fiyat Uygulaması”na Reis olarak öncülük yaptık. Bu karar, şirketin piyasadaki fiyat dalgalanmalarına karşı tüketicileri koruma taahhüdünü ve sosyal sorumluluk anlayışını ifade etmektedir. Bu süreçte farkındalık yaratacağını düşündüğümüz “Sabit Fiyat Uygulaması”na ortak sorumluluk duygusu ile satış noktalarının da raf fiyatlarıyla destek olacağına inancımız tamdır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!