ELLE start aldı

Güncelleme Tarihi:

ELLE start aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet Dergi Grubu'nun çıkarttığı dünyaca ünlü kadın ve moda dergisi ELLE, yayın hayatına başlamasını bir partiyle kutladı. Türkçe’deki ilk sayısı ay başında piyasaya verilen ve bir anda kapışılan ELLE'in partisine moda dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

İlk sayısı kısa sürede büyük ilgi gören ve dünyanın pek çok ülkesinde yayımlanan ELLE dergisi, başarısını önceki gece Sunset Bar'da kutladı. Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören ‘‘Elle’’in kutlama gecesine başta Doğan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan olmak üzere Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Yalçın Balcı, Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan, İstanbul Valisi Erol Çakır, eski Türkiye güzelleri Pınar Altuğ, Didem Uzel, haber spikeri Rana Elik ve mankenlik ajansı sahipleri Sait ile Gaye Sökmen gibi isimler katıldı.

Dergi çalışanları adına Genel Yayın Yönetmeni Işın Görmüş'ün evsahipliği yaptığı kutlamada, üzerine ELLE'nin ilk sayısının kapağı çizilen dev pasta, Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Hachette Uluslararası Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Denfort Rocherea tarafından kesildi. Mehmet Ali Yalçındağ, yaptığı konuşmada ‘‘Büyük iddialarla yayına soktuğumuz uluslararası prestijli dergimiz ELLE, iddiasına ve ününe uygun bir başlangıç yaptı. ELLE'in ilk sayısındaki başarısının giderek büyüyeceğine eminim. Bu nedenle önce derginin uluslararası başarısını bugüne kadar getiren Fransız ortaklarımıza, sonra da bu başarıyı Türkiye'ye taşıyan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Fransız müzisyenler DJ Claude Challe ve Basil Isaac'ın müzikleriyle renklenen kutlamada, dergi çalışanları ve davetliler, gece boyunca dans ederek başarılarını kutladılar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!