Çeyrek altın fiyatları yükselişin ardından ne kadar oldu? - Altın fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Çeyrek altın fiyatları yükselişin ardından ne kadar oldu - Altın fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 09:47

Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından yatırımcıların gözdesi çeyrek altın fiyatları da değer kazanmaya devam ediyor. Altın fiyatları geçtiğimiz günlerde 3 aylık zirveye yükselmiş ve değeri katlanarak bir anda artmıştı. Vatandaşlar çeyrek altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki altın fiyatlarının yükselmesinin ardından çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar

Haberin Devamı

Altın piyasası bugünlerde hareketli günler yaşıyor. Çeyrek altın fiyatları 3 ayın en yüksek seviyelerine yükseldi. Fakat uzmanlar Amerika'da gerçekleşecek seçim sonrası için yatırımcıları uyarıyor. Peki çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu. İşte altın fiyatlarında son durum ve çeyrek altın fiyatlarının geldiği son değer

Altının gram fiyatı, 130 liraya kadar gerilerken, çeyrek altın 214 lira, Cumhuriyet altını ise 873 liradan alıcı buluyor. Altının ons fiyatı, 1.288 dolara kadar geriledi.

Altının gram fiyatı, bu akşam gerçekleştirilecek ABD başkanlık seçimine ilişkin beklentilerin risk iştahını artırmasıyla 130,3 liraya kadar geriledi. Küresel piyasalarda, yarın gerçekleştirilecek ABD başkanlık seçimine ilişkin belirsizliklere bağlı olarak geçen hafta negatif bir seyir izlenirken, buna bağlı olarak güvenli liman arayışları altın fiyatlarının yükselmesine neden olmuştu.

Haberin Devamı

Yeni haftaya ABD'den gelen haberlerle iyimser başlayan piyasalarda, altının ons fiyatı yüzde 1'den fazla değer kaybederken, dolar/TL de 3,15'in altına geriledi. Buna bağlı olarak 130,3 liraya kadar inen gram altın, saat 10.00 itibarıyla 130,5 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 214 lira, Cumhuriyet altını ise 873 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, yüzde 2,2'lik kazançla geçen haftayı kapatmasının ardından yeni haftaya düşüşle başladı ve 1.288 dolara kadar geriledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!