Çadır ve karavan kampları da doldu

Güncelleme Tarihi:

Çadır ve karavan kampları da doldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2023 07:00

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesi arasındaki 145 kilometrelik sahil şeridini kapsayan Kuzey Ege'ye tatilcilerin ilgisi arttı.

Haberin Devamı

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde özellikle Kuzey Ege’deki karavan ve çadır kamp alanlarında doluluk yaşanıyor. Bölgedeki kamp alanlarına çadır veya karavanları ile gelerek konaklayanlardan gecelik kişi başı 250-300 lira kişi başı ücret alınıyor. Edremit Körfezi'nin en önemli tatil yerlerinden Burhaniye’deki Altın Kamp'ta konaklayanların sayısı ise 500'ü buldu. Tatilciler ağaçların gölgesinde tatil yapmaktan mutlu olduklarını söylerken, Altın Kamp İşletmecisi Atilla Altın şu anda 500 kişiyi ağırladıklarını anlattı ve bayram için de yoğunluğun daha da artacağını söyledi.

‘HER BAYRAM BURADAYIZ’

9 yıldan beri kampa geldiklerini anlatan Yakup Akgün, “2014 yılından beri Altın Kamp'a geliyoruz. Burada, her şey güzel. Doğa kuş sesi, cıvıltı sesleri, insanların neşesi güler yüzü hiç değişmedi. Herkesi Altın Kamp'a bekliyoruz” dedi. Bir başka kampçı Ozan Köse de, “Ankara'dan geliyoruz. İlk deneyimimizdi. Doğanın, ormanın içinde güzel bir deneyim oldu. Üçüncü günümüz ve bir hafta daha burada kalacağız. Burada olmaktan çok mutluyuz. Çok keyifliyiz” dedi. Hasan Uslu ise, “Buraya üçüncü gelişimiz. Geçen bayramda da buradaydık. Bizim için bayramda en iyi yerin burası olduğunu düşündük” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DOLULUK ORANI YÜZDE 90’DA

Bölgedeki işletmeci Atilla Altın, “Sezon biraz yavaş başladı. Ama şimdi bayramla beraber hızlanıyor. Şu an kapasitemiz yüzde 90’a yaklaşıyoruz. 500 kişi var aşağı yukarı. Tabii bayram başlayınca daha çok kişi gelecek. Onu bekliyoruz. Kimisi bayramda ailesi ile beraber geçirdikten sonra buraya gelecek. Ama doluluk oranımız gayet iyi. Biraz daha da yerimiz var. Herkesi bekliyoruz. İyi tatiller diliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!