Bursalı Egea’ya yeni versiyon

Güncelleme Tarihi:

Bursalı Egea’ya  yeni versiyon
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2023 07:00

YEDİ yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili olan Fiat Egea’nın, ürün gamının en üstünde konumlandırılan yeni versiyonu “Limited” satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Limited versiyon, Cross gövde tipinde; özel Limited logosu, 17’’ çizgi tasarım alaşım jantlar, yeni orman yeşili dış renk ve Limited’a özel tasarım detayları ile öne çıkıyor. Sedan gövde tipinde ise 17’’ bronz alaşım jantlar, parlak siyah ayna kapakları ve kapı kolları daha şık bir görünüm sunuyor. Egea Limited’ın her iki gövde tipinde de bulunan kahverengi “eco-leather” koltuklar ve kapı panelleri iç tasarımında dikkatleri üzerine çekiyor.

Sedan versiyonunda Cross Limited’tan farklı olarak ön konsol da kahverengi “eco-leather” tasarıma sahip olmasıyla ayrışıyor. FIAT Marka Direktörü Altan Aytaç, Egea Ailesi’nin Limited versiyonuyla ilgili, “Lansmanından bu yana tüketicilerin yüksek beğenisini alan, tasarım, konfor, sürüş ve bağlanabilirlik teknolojileri ile dayanıklılık bakımından ihtiyaçları tam anlamıyla karşılayan ve çıtayı sürekli yükselten Egea, şimdi de Sedan ve Cross gövde tiplerinde devreye alınan “Limited” özel serisi ile yine fark yaratacak. Yeni Limited versiyonları ile ürün gamımız zenginleşirken, FIAT markası iddialı çizgisini ve liderliğini sürdürecek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!