Bursa Anadolujet ile uçacak

Güncelleme Tarihi:

Bursa Anadolujet ile uçacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2010 16:28

TÜRK Hava Yolları'na (THY) bağlı çalışan Anadolujet, 28 Mart'tan itibaren Ankara- Bursa seferlerine başlayacak.

Haftada 4 gün yapılacak seferlerde ilk bir ay boyunca vergiler dahil tüm koltukların 59 TL olacağı bildirildi. Ankara’dan diğer noktalara yapılacak aktarmalar için de 25 TL alınacak.

Sunexpress'in Bursa'dan yaptığı Erzurum ve Trabzon seferlerini 18 Şubat’tan itibaren durdurmasından sonra Bursa için sevindirici haber THY'den geldi. Anadolujet'in Ulaştırma Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün başlattığı bölgesel havacılık hamlesi çerçevesinde Ankara-Bursa uçuşlarına 28 Mart'ta başlayacağı açıklandı.

THY’den yapılan açıklamada, Anadolu halkını uçakla tanıştırmak ve daha fazla yolcunun hava ulaşımını tercih etmesini sağlamayı amaçlayan AnadoluJet'in Ankara merkezli Bursa seferlerini Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri karşılıklı olarak yapacağı belirtildi. Seferlerde, ilk bir ay boyunca vergiler dahil tüm koltukların 59 TL olacağı kaydedilen açıklamada, Ankara’dan AnadoluJet’in uçuşlarının devam ettiği 10 noktaya yapılacak aktarmalı ikinci uçuşların 25 TL’ye yapılabileceği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!