Borsa şirketlerinden

Güncelleme Tarihi:

Borsa şirketlerinden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2005 17:06

Koza Altın İşletmeleri, Tüprag Metal'in 5 maden ruhsatı ve 3 taşınmazını satın aldı.

İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Borsa'ya gönderilen açıklamada, şirketin dolaylı iştiraki Koza Altın İşletmeleri A.Ş. firmasının Türkiye'de faaliyet gösteren Tüprag Metal Madencilik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'nin mülkiyetinde bulunan altın sahalarına ait, Balıkesir'in Küçükdere, Eskişehir Kaymaz bölgesinde bulunan toplam 5 adet maden ruhsatlarını ve 3 adet taşınmazı 3 milyon doları peşin, 2.5 milyon doları bir yıl vadeli çek ile ödenmek üzere toplam 5.5 milyon dolara satın alınmak üzere bugün anlaşma yapıldığı ve anlaşma gereğince peşinat ödemesinin bugün yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, devir alınan toplam 5 adet ruhsatlı altın madeni sahasında 473 bin ons, yaklaşık 215 milyon dolar üretime hazır görünür altın rezervi bulunduğu kaydedilerek, “Yapılacak sondaj aramaları ile bu rezervin artması beklenmektedir” denildi.

RAKS ELEKTRONİK

Raks Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin bugün yapılan olağan Genel Kurulu'nda, 2004 yılı hesap döneminde kar oluşmadığından kar dağıtımı yapılmamasına, Yönetim Kurulu üyeliklerine 3 yıl süreyle görev yapmak üzere Aslan Tekin Önel, Fatih Gürbüz Karakoyunlu, Nedim Aysan ve Sadettin Pulat İplikçi'nin seçilmesine karar verildi.

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın çıkarılmış sermayesinin 15 milyon YTL'ye yükseltilmesine ilişkin sermaye artırımının tamamlanmasına ilişkin belge tescil edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!