Boğaziçi Üniversitesi’nde sürdürülebilirlik zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Boğaziçi Üniversitesi’nde sürdürülebilirlik zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2023 07:00

Watsons’ın bu yıl ilk kez düzenlediği “Watsons Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Zirvesi” 19 - 20 Ekim’de Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Ücretsiz olarak herkesin katılımına açık olacak zirvede, sürdürülebilirlik kavramı tüm eksenleriyle ele alınacak. Bu buluşma Boğaziçi Üniversitesi İnovasyon ve Rekabet Odaklı Kalkınma Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Galatasaray Üniversitesi Girişimcilik ve Yenilikçilik Merkezi işbirliğiyle düzenlenen ilk zirve olma özelliği de taşıyor.

Watsons Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Zirvesi” perakende, teknoloji, beyaz eşya, sağlık, kozmetik, hızlı tüketim ürünleri, gıda, ulaştırma ve daha birçok sektörden katılımcıyı akademisyenler, sürdürülebilirlik alanında etkili çalışmalar yapan şirketlerin üst düzey yöneticileri, sektör profesyonelleri ve alanında uzman isimlerle bir araya getirecek. Ayrıca üniversite öğrencileri ve sürdürülebilirlik konusunda uzmanlaşmak isteyen herkes “Sürdürülebilir Geleceğe Yenilikçi Adımlar” sloganıyla yapılan zirveye katılabilecek.

BAKMADAN GEÇME!