Başarıya yürüyenler

Güncelleme Tarihi:

Başarıya yürüyenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2008 00:36

40 yaş ve altı yöneticilerin katılabildiği “Başarıya Yürüyenler Yarışması”nda büyük heyecan yaşanıyor.

Haberin Devamı

Şu ana dek internet üzerinden 35 binin üzerinde oy kullanıldı. Ekim sonuna kadar devam edecek oylamada, katılımın kartopu etkisiyle daha da artması bekleniyor. Yarışmanın www.capital.com.tr sitesindeki linkini siz de ziyaret edebilir ve en başarılı bulduğunuz adaya oy verebilirsiniz.

GENÇ YÖNETİCİLERİN YARIŞINDA BÜYÜK HEYECAN

Capital Dergisi ve dünyanın en seçkin içki markalarından Johnnie Walker’ın düzenlediği 40 yaşın altındaki CEO’ların dahil olduğu “Başarıya Yürüyenler” yarışması, “Keep Walking” felsefesinden doğdu. Türkiye’deki genç yöneticileri öne çıkarmak, teşvik etmek, başarılarını paylaşmak ve ödüllendirmek amacıyla yapılan yarışma, artık gelenekselleşti. Her yıl yaz döneminde start alan yarışma, bu yıl da 1 Temmuz tarihinde başladı.

Haberin Devamı

BİRİNCİ DEĞİŞMEDİ

Temmuz ayında başlayan oylamada, 2 ayda 35 bin 128 oy kullanıldı. İlk ay sonuçlarına göre ağustosta yerini koruyan isim geçen ayın da 1’incisi Arkas Denizcilik Genel Müdürü Murat Denizeri oldu. Güncel oylama sonuçları itibariyle, Vestel Şirketler Grubu Ar-Ge Genel Müdürü Murat Sarper ikinci, Airfel Genel Müdürü Hasan Önder de üçüncü sırada yer alıyor.

Zirvedeki ilk 10

Genel Müdür

Şirketi

Aldığı oy

Murat Denizeri

Arkas Denizcilik

6.856

Murat Sarper

Vestel

6.619

Hasan Önder

Airfel

6.310

Mete Konuralp

Tesa Bant

2.933

Gülfem Toygar

Estore

2.471

Güldem Berkman

Novartis Türkiye

1.803

Cenk Değer

Egekont

1.492

Yalçın Arsan

Arkas Otomotiv

763

Başak Soykan

CMC

627

Elif Çelik

Eczacıbaşı-Zentiva

575

EKİM SONUNA KADAR SÜRECEK

“Başarıya Yürüyenler Yarışması” ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Yarışmanın birincisi, yapılacak oylamaların ardından büyük jürinin seçimiyle belirlenecek.

Yarışmanın birincisi, kasım ayında 3 günlük bir turla İskoçya’ya gitmeye hak kazanacak. Bu gezide Johnnie Walker’ın ana vatanı İskoçya’yı ve viski üretimini yakından tanıma fırsatı bulacak. Ayrıca Johnnie Walker’ın 1820 yılında başlatmış olduğu “Başarıya Yürüme” hikayesine yakından tanık olacak. Yarışmayla ilgili detaylı bilgiyi Capital Dergisi’nde ve www.capital.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

JÜRİDE KİMLER VAR?

1 Temmuz-31 Ekim 2008 tarihleri arasında sürecek yarışmanın ödülleri ise Capital ve Johnnie Walker tarafından düzenlenecek büyük bir törenle verilecek. Yarışmanın jüri üyeleri arasında Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Aclan Acar, insan kaynakları uzmanı Pembe Candaner, Capital CEO Club Başkanı Akın Öngör, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülçin Büyük Özkan, TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Küçük, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Subaşı, Capital, Ekonomist ve PC Net Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Eczacıbaşı, Hürriyet İK Direktörü Serdar Devrim, Diageo Türkiye Genel Müdürü Aydın Soysal, Mentor Danışmanlık Yönetici Ortağı Hande Yaşargil Ateşağaoğlu veEgon Zehnder International Yönetim Danışmanı Murat Yeşildere bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!