Automechanika Ä°stanbul 7 Nisan’da açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Automechanika İstanbul 7 Nisan’da açılıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 11:51

Messe Frankfurt Istanbul Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlenen otomotiv endüstrisi fuarı Automechanika İstanbul, TÜYAP Fuar Merkezi’nde 7-10 Nisan 2016 tarihleri arasında kapılarını açıyor.

Haberin Devamı

Bu yıl fuarda 34 ülkeden 1282 firma ürün ve çözümlerini sergiliyor. Aralarından, Almanya, ABD, Çin, Hindistan, Hong Kong, İran, İspanya, İtalya, Fas, Fransa, Güney Kore ve bu yıl ilk kez olmak üzere Endonezya ülke pavilyonları ile katılım gösterecek.

Messe Frankfurt Ä°stanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım, 2016 etkinliÄŸine iliÅŸkin olarak ÅŸunları söyledi: "Automechanika markası, dünya çapındaÂotomotiv tedarik sektöründe hizmet veren baÅŸarılı fuarlarıyla tanınıyor. Dünyanın dört bir yanında 15 fuar gerçekleÅŸtiren Automechanika markası, otomotiv sektörünün öncü fuarı konumunda. Automechanika Istanbul, kendi alanında Avrasya’nın en popüler fuarı haline geldi. Fuar Avrupa, Orta DoÄŸu ve Orta Asya bölgesinin kesiÅŸtiÄŸi noktada, otomotiv endüstrisinden orijinal ekipman üreticisi (OEM) ve yedek parça profesyonellerini bir araya getiriyor. Bugün Automechanika Istanbul, Frankfurt ve Åžanghay’dan sonra otomotiv sektörünün en büyük 3. fuarı konumunda. Bu yıl 10. kez sektör profesyonellerini ağırladığımız etkinlikte, bu çıtayı daha da yukarı taşıyacağız" dedi.

SİMÜLATÖRLER

Türkiye’de üretilen son teknoloji simülatörler Automechanika Istanbul’da yerini alıyor. F1 simülatörünün yanısıra 360 derece hareket eden Uçuş ve  RollerCoaster simülatörü ve ralli simülatörü fuarda yerini alıyor. Yoğun iş görüşmelerinin arasında mola vermek ve heyecanlı anlar yaşamak isteyen fuar ziyaretçileri simülatörlerde keyifli vakit geçirebilecek.

SANAT ESÄ°NTÄ°LERÄ°
Automechanika Istanbul’da illüstrasyondan, grafitiye ve maketçiliğe kadar farklı sanat dallarından ustalar, ziyaretçiler için yeteneklerini sergiliyor. Ayrıca 4 gün boyunca sürecek canlı performansında, sergilenen bir otomobili tuvalinde resmediyor. Sokak sanatı grafitiden eserler de fuarda yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!