Anadolu’da çakan ‘19 hızlı balık’ ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Anadolu’da çakan ‘19 hızlı balık’ ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 14:14

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Anadolu Markaları Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Türkiye’nin yükselişine öncülük eden markalar, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Fibabanka ve Vodafone ana sponsorluğunda düzenlenen yarışma ile belirlendi. Anadolu’nun yükselen yıldızları bu yıl büyük ve küçük işletmeler ile dijital dönüşüm başlıkları altında toplam 5 ayrı kategoride yarıştı. Yarışmada 19 firma ödüle hak kazandı.

Haberin Devamı

Fibabanka ve Vodafone ana sponsorluğunda, Marka Konseyi desteği ile Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen Anadolu Markaları Yarışması’nda kazananlar belli oldu. Bu yıl dokuzuncu kez gerçekleştirilen yarışmada ödüller, 31 Ekim 2016 gecesi, İstanbul SwissOtel The Bosphorus’ta yapılan törenle sahiplerini buldu.

Anadolu’da marka bilincini yerleştirmeyi ve “marka olma” konusunu öne çıkarmayı amaçlayan yarışmada, 2016 yılında izledikleri marka stratejileriyle başarı öyküsü yaratan 19 firma ödül kazandı.

Yarışmaya Anadolu’nun dört bir yanından başvurular yapıldı. Büyük İşletmeler Ticaret, Tarım-Gıda, İmalat alt kategorilerinde ayrı ayrı değerlendirilirken, Küçük İşletmeler ve Dijital Dönüşüm başlıkları altında firmalar ayrıca ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü M.Rauf Ateş’in ev sahipliği yaptığı ödül töreninde, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar ve yarışmanın eş- sponsorluğunu üstlenen Sinpaş GYO iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi.

ANADOLU MARKALARI 2016 ÖDÜL KAZANANLAR LİSTESİ

Ödüller, Küçük ve Büyük İşletmeler ve Dijital Dönüşüm olmak üzere 3 grupta verildi. “Büyük İşletmeler” kapsamında, Ticaret, Tarım-Gıda ve İmalat alt kategorilerinde 9 firma ilk üç dereceyi paylaşırken 4 firma da jüri özel ödülüne layık görüldü. “Küçük İşletmeler” kapsamında ilk üçe giren firmaların yanı sıra bir de jüri özel ödülü verildi. Dijital Dönüşüm kategorisinde ise 2 firma ödül aldı.

Büyük İşletmeler

Ticaret Kategorisi:

1- Makro Market

2- Biletal

3- Calista Luxury Resort

Jüri Özel Ödülü: Sadık Grubu ve Bilkent Cyberpark

Tarım-Gıda Kategorisi

1- Ulusoy Un

2- İpek Hanım’ın Çiftliği

3- Oba Makarnacılık

Jüri Özel Ödülü: Estuz

İmalat Kategorisi

1- Yataş Grup

2- Alpala Grup

3- Berdan Cıvata

Jüri Özel Ödülü: Ofisline

• Küçük İşletmeler

1- Bilge Çiftliği

2- Ceyda Gıda

3- Valiz Dünyası

Jüri Özel Ödülü: Ganioğulları/ Elif Konsept

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!