Almanya’ya yeni şube hedefi

Güncelleme Tarihi:

Almanya’ya yeni şube hedefi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2023 07:00

Avrupa’nın birçok ülkesine kozmetik ürünleri ve bu ürünlerin uygulandığı cihaz ekipmanlarının satışını yapan Nazar Skin’in Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, 2022’de pandemi koşullarının bitmesiyle pozitif bir sürece girdiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Ayyıldız, “Firma olarak geçen yılki büyüme hedefimizi yakaladık. 2023 yılı için önümüze yeni, bizi heyecanlandıran hedefler koyduk. Bunu da yakalayacağımızdan şüphemiz yok. Müşterilerimizin takdirini kazanan bir firma olarak Almanya’da birçok şube daha açacağız. Aynı şekilde ülkemiz için de yatırım planlıyoruz. Bunun altyapı çalışmalarını 2022’den beri sürdürüyoruz. Tam 20 yıldır müşteri memnuniyetini önceleyen bir anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Hem cilt tedavi uygulamaları hem de cihaz ekipman danışmanlığı ve satışında çok önemli bir yol kat ettiklerini söyleyen Ayyıldız, “Kozmetik ve kişisel bakım sektörü artık erkek ve kadınlar için vazgeçilmez bir trend oldu. Kadınların son yıllardaki gözdesi lazer epilasyon için kullanılan cihazlar kaliteli olmalı. Kullanılan cihazlara her yıl bakım ve kontrol sertifikası alınması yasal olarak şart. Sertifikasız bilinmeyen cihazlar istenmeyen sonuçlar doğurabilir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!