250 arıcı içinde birinci oldu

Güncelleme Tarihi:

250 arıcı içinde birinci oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2022 07:00

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen, 130 ülkeden sektör temsilcilerinin katıldığı, 47’nci Dünya Arıcılık Kongresi geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlendi.

Haberin Devamı

Kongrede; bilimsel çalışmalar, sektördeki son gelişmeler, arıcılığın insanlık için önemi başta olmak üzere birçok konu ele alınırken; Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden bal üreticileri ve arıcılık ekipmanları alanında faaliyet gösteren firmalar ürün ve hizmetlerini tanıttı.

Kongreye katılan Apiray Arıcılık’sa ‘En Başarılı Firma Standı’ kategorisinde 250 firma arasından birinci oldu. Merkezi Bursa’da yer alan, bal üretimi ve arıcılık malzemeleri sektöründe faaliyetlerini sürdüren Apiray’ın Genel Müdürü Hande Civan, “Dünyanın en önemli organizasyonlarından birinden ödülle ayrıldığımız için çok mutluyuz. İnsanlığın geleceği için arıcılık inanılmaz büyük bir öneme sahip. Apiray’ın doğal ve eşsiz ürünlerini, arıcılık ekipmanlarımızı buradan dünyaya tanıttık. Türkiye’nin birçok noktasında bal üretim noktalarımız yer alıyor.  Ham bal çeşitlerimizin yanı sıra, yaş polen, kuru polen, arı sütü, propolis ve balmumlarımız ‘Apiray’ markamızla talep görüyor. Tüm ürünlerimiz katkısız üretiliyor. Arı sütü ve polen tamamen kendi üretimimiz” değerlendirmesini yaptı.

 

BAKMADAN GEÇME!