102 şubede kâğıtsız bankacılık

Güncelleme Tarihi:

102 şubede kâğıtsız bankacılık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2024 07:00

Emlak Katılım, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunma hedefiyle şube sayısını artırıyor.

Haberin Devamı

Kuruluş hizmetlerini şubelerinin yanı sıra dijital kanallar üzerinden de müşterilerine ulaştıran Emlak Katılım, 2024’ün ilk ayında İstanbul Karaköy ve Karagümrük’te şube açtı. Böylece İstanbul’da 41, ülke genelinde toplam 102 şubeye ulaştı. Emlak Katılım, çevreci uygulamaları gündemine almış ve şubelerinde kâğıt broşür kullanmayı bırakmıştı.

 Müşteriler uzun süredir şubedeyken ilgilendiği ürün ve hizmetin detaylarına karekod okutarak ulaşabiliyor. Şubelere gelerek hesap açmak isteyen müşterilerin zorunlu sözleşme ve formlar için sayfalarca kâğıda imza attıkları dönemi de geride bırakan Emlak Katılım, kâğıtsız bankacılık uygulaması sayesinde işlemlerde zamandan tasarrufu da hedefliyor. Müşterilerin görüntülü görüşme ile bulundukları her yerden kolaylıkla hesap açmalarını sağlayan Emlak Katılım, masrafsız bir bankacılık hizmeti de sunuyor. Müşteriler, bankacılık işlemlerini online olarak 20 bini aşkın tüm kamu bankası ATM’leri ile PTT şubeleri ve ATM’lerinden de ücretsiz bir şekilde yapabiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!