E Grubunda ilk maçlar tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

E Grubunda ilk maçlar tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2013 09:22

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ilk turun tamamlanmasından sonra turnuvaya verilen bir günlük aranın ardından ikinci tur maçları başladı.

Haberin Devamı

Slovenya'da düzenlenen turnuvada Ljubljana şehrinde oynanan ikinci tur maçlarında E Grubu'nun ilk karşılaşmasında Letonya, Ukrayna'yı farklı mağlup etti. İlk tur maçlarından bu tura statü gereği hiç galibiyet taşıyamayan Letonya, Ukrayna'yı rahat bir oyunun sonunda 34 sayı farkla 85-51 yendi.

Günün ikinci maçında çekişmeli geçen bir mücadele sonucunda Sırbistan, Belçika'yı 76-69 mağlup etti. Grubun merakla beklenen maçlarından biri olan Litvanya-Fransa maçında gülen taraf Litvanya oldu. Özellikle ikinci yarı oyuna ağırlığını koyan Litvanya, Fransa'yı 76-62'lik skorla geçti.

E Grubu'nda takımlar günü dinlenerek geçirdikten sonra ikinci maçlarını yarın oynayacak. Gruptaki ikinci maçların programı şöyle:

Yarın:

Litvanya-Belçika

Ukrayna-Sırbistan

Fransa-Letonya

- F Grubu'nda maçlar bugün oynanacak

Haberin Devamı

Turnuvada diğer 6 takımın yer aldığı F Grubu'nda maçlar bugün oynanacak. Grupta bugün Yunanistan-İspanya, Slovenya-İtalya ve Finlandiya-Hırvatistan karşılaşmaları yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!