Düşünmekten saçları beyazlayacak

Güncelleme Tarihi:

Düşünmekten saçları beyazlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2014 11:26

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, teknik direktörlüğün futbolculuktan zor olduğu dile getirerek, "Takımımla, oyuncularımla, sistemle, karşı takımlarla ilgili sürekli düşünmem gerekiyor. Şu anda işim gerçekten zor. Sanırım saçlarım beyazlayacak" dedi.

Haberin Devamı

Carlos, yaptığı açıklamada, takımının Antalya kampına çok güzel çalışmalarla başladığını belirterek, fiziksel ve topla antrenmanlar yaptıklarını kaydetti. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Carlos, "Ligin ikinci yarısında ilk yarıdaki gibi istikrarımızı devam ettirmeye çalışacağız. İyi bir takımımız ve ortamımız var. İyi bir şekilde çalışıp, ikinci yarıyı da başarılı şekilde devam ettirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

"Sürekli düşünmem gerekiyor"

Carlos, teknik direktörlüğün futbolculuktan zor olduğuna değinerek, şunları söyledi:

"Daha önce sahaya gireceğim ya da girdiğim zaman iki saat düşünürdüm biterdi ancak şu anda böyle değil. Sürekli düşünmem gerekiyor. Takımımla, oyuncularımla, sistemle, karşı takımlarla ilgili sürekli düşünmem gerekiyor. Şu anda işim gerçekten zor. Sanırım saçlarım beyazlayacak."

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile transfer konusunda bir görüşme gerçekleştirdiğini anlatan Carlos, "Bazı takviyelere ihtiyacımız olacak. Mayıs ayının sonuna kadar zorlu bir maç dönemi var. Bu dönemi rahat atlatabilmemiz için 4 oyuncu takviyesine ihtiyacımız olabilir" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!