Düsseldorf Boat Show

Güncelleme Tarihi:

Düsseldorf Boat Show
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 11:51

Düsseldorf’ta Başlayan tekne , su sporları,ekipman fuarı deniz ve su sporlarının sektörünün tüm dünyadan katılımcıları ile buluştuğu bir fuar..

Haberin Devamı

Düsseldorf  Boat Show -FOTO GALERİ

 

Düsseldorf Boat Show -WEBTV

 

Bu sene 41 kez acılan fuarda  geniş bir kapsamı var. Motorlu ve yelkenli deniz araçları, ekipmanlar, aksesuarlar ve su sporlarına dair her şey bulunuyor. Ziyaretçiler motorlu deniz araçları, yelkenli deniz araçları, gezi tekneleri, şişme bot ve araçları ilgili seminer,panel,yarışma,imza günü gibi bir çok aktivite içinde bulunabilmekte.Fuarı bir günde gezmek hemen hemen imkansız. Fuar içinde yatlar ,motor yatlar,süper yatlar,yarış tekneleri, ekipmanlar,donanımlar ve sistemler,küçük tekneler,yelken ve dalış okulları,kitaplar ve yayınlar,kurum ve kuruluşlar,su sporları,gezi ve turizmciler, denizcilik giysileri,amatör balıkçılık , serbest ve aletli dalış ,fotoğrafçılık gibi konu başlıklarda bir çok bölümden oluşmakta.

 Fuara Marina aracı kurumları, finans ve sigorta kurumları, ilgili uluslararası ve yerel yayınlar, uluslararası ve yerel dernek ve kulüpler katılıyor.

Fuara ülkemizde de 30 firma iştirak etti.55 ülkeden 1568 katılımcının iştirak ettiği fuara tüm denizcilik dünyasının ilgisi büyük. Fuarın proje direktörü Goetz Ult  bu yıl yeni bir fikir altında fuarı gerçekleştirdiklerini belirmekte bu bakış acısının ismi '' 360 Live Watersports'' ile daha optimist içerikli bir fuar hazırladıklarını,daha yaşayan bir  fuar oluşturduklarını belirtmekte.

Haberin Devamı

Bu senenin ilgi çeken yeni yatları Bavaria Cuiser 45, Contest 50 CS, Corsair Dash 750,Feeling 57, Jeanneau 57 Max 1300 Nordship 360 ds, Day Racer 29 ,scandinavia cruiser 20,gibi bir çok yeni tekneleri fuarda yakından  görmek mümkün.


aerdem@hurriyet.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!