Dünyaya bir tek biz açılırız

Güncelleme Tarihi:

Dünyaya bir tek biz açılırız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2007 00:00

ŞampiyonlarLigi’nde iyi sonuçlar alacaklarını savunan sarı lacivertli kulübün başkanı, "Son yıllarda yaptığımız yatırımlarla dünyanın ilgisini çeken F.Bahçe, bu ilgiyi Avrupa’da elde edeceği başarılarla pekiştirecektir" dedi.

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, son yıllarda yaptıkları yatırımlarla dünyanın ilgisini çekmeyi başardıklarını belirterek, bu ilgiyi Avrupa’da elde edecekleri başarılarla pekiştireceklerini iddia etti.

Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’nin eylül sayısındaki yazısında, yönetim olarak öncelikli görevlerinin Avrupa başarılarının devamını sağlamak olduğunu belirtti. "Fenerbahçe yönetimi olarak vizyonumuz, misyonumuz tamamen bundan sonrası için Avrupa başarılarının devamını sağlamak, bunu yeni transferlerle devam ettirmek, açıkçası her zaman kuvvetli olmaktan geçmektedir" diyen Yıldırım, takımın bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde daha iyi sonuçlar alacağını savundu. Türkiye’nin en değerli futbol markasının Fenerbahçe olduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle dedi:

Hedefe uzak değiliz

"Son yıllarda yaptığımız tüm yatırımlarla dünyanın ilgisini çekmeyi başarmış bir Fenerbahçe, artık bu ilgiyi Avrupa’da elde edeceği başarılarla pekiştirecektir. Önümüzdeki dönemlerde Avrupa kupalarında çeyrek final veya yarı final oynama şanslarını yakaladığımız zaman Fenerbahçe dünya kulüpleri arasındaki yerini fazlasıyla sağlamlaştırmış olacaktır. Türkiye’den dünyaya açılacak tek spor kulübünün Fenerbahçe olacağına tüm Türkiye şahit olacaktır. Bu hedef Fenerbahçe’nin çok uzağında değildir.
İşte bu düşüncelerle Fenerbahçe Başkanı’nı tribünlerde dolaşırken görenler panik yapmasınlar.

Taraftar sabırlı olmalı

Hem çağdaşlığı her anlamda yakalamak isteyip, hem de en ufak bir pürüzde bize sırtlarını dönenler de artık bazı şeylerden ders almak zorundadır. Bu kulüp topyekün bir bilinçle geleceğine tutunacaktır. Bu doğrultuda, kulübümüze zarar getirecek düşüncelere sahip kişilere karşı mücadelem, hangi kesimden olursa olsun, bu düşünceler yok olana kadar devam edecektir."

Son olarak Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Sivasspor ile yapılan maçta taraftarların futbolculara tepki göstermesine de değinen Yıldırım, "Büyük Fenerbahçe taraftarı, ’her zaman her yerde destek’ söyleminin gereği olarak sabırlı davranmalıdır" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!