Dünya Kupasından notlar

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupasından notlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2002 01:50

Kosta Rika'da Wallace endişesi

MİLLİ
Takımımız ile yarın karşılaşacak Kosta Rika'da sakatlık endişesi. Kosta Rika'nın tecrübeli defans oyuncusu Harold Wallace'ın sakatlığı nedeniyle yarınki maçta forma giymesinin zor olduğu açıklandı. Wallace'ın yerine Jervis Drummond veya Steven Bryce'nin ay-yıldızlılarımıza karşı görev alması bekleniyor.


Çin'de iki büyük kayıp

TÜRKİYE
'nin de bulunduğu C Grubu'nda bugün Brezilya ile karşılaşacak Çin Halk Cumhuriyeti'nde defansın kilit isimleri Fan Zhiyi ve Sun Jiha forma giyemeyecek. Teknik Direktör Bora Militunoviç, sakatlığı bulunun iki futbolcunun bugünkü Brezilya maçında forma giyemeyeceklerini, ancak Türkiye maçına yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.


Dazlak Ümit Davala!

SEUL'de cuma namazına giden ay-yıldızlı futbolculardan Ümit Davala yeni imajıyla dikkat çekti. Saçlarını kazıtan Ümit'in takım arkadaşı Hasan Şaş gibi dazlak kafasını görenler şaşırdılar.


Cocu: Türkler hakeme yenildi

BARCELONALI
ünlü futbolcu Philip Cocu, ‘‘Türk Milli Takımı, Koreli hakeme yenik düştü’’ dedi. Tatilini geçirdiği Antalya Belek'teki Topkapı Palace Otel'de Brezilya-Türkiye maçını değerlendiren Cocu, Milli Takımımız'ın başarılı bir oyun sergilediğini vurguladı. Türk futbolunun çok geliştiğini belirten Hollandalı milli oyuncu, ikinci kez geldiği Türkiye'yi çok sevdiğini de sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!