Dubai'de yarı finale çıktık

Güncelleme Tarihi:

Dubaide yarı finale çıktık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2011 12:58

Dubai'de düzenlenen ITF Gençler Turnuvası'nda ilk tur maçları geride kalırken, tek erkeklerde ve kızlarda iki raketimiz bir üst tura adını yazdırdı. Çiftlerde Naz Karagöz partneri Hannah Nagel'le ve Mert Adanalı/Oray Çezik yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynanan 10'uncu Dubai ITF Gençler Turnuvası'nda bu hafta altı Türk tenisçimiz mücadele ediyor. Birinci tur müsabakalarının ardından erkeklerde iki, kızlarda da iki oyuncumuz turladı. Beş numaralı seribaşı Naz Karagöz, Mısırlı Safaa Mathana'yı 6-0, 6-1'le geçerken Ege Tomey de Rus Maria Mudrik'İ 6-2, 6-1'le turnuvanın dışına itti. Sekiz numara Eden Silva'yla karşılaşan Müge Topsek ise 6-1, 3-0'da mücadeleden çekilerek turnuvaya veda etti. Çiftlerde ise Ege Tomey/Müge Topsel ilk turda Luttikhuis/Rikkert'e 6-4, 7-5'le mağlup oldu. İlk turu maç yapmadan geçen Naz Karagöz/Hannah Nagel ikilisi, çeyrek finalde Akbert/Mathana'yı 6-3, 6-2'yle yenerek son dörtte Aponasenko/Silva'yla eşleşti.

 

Haberin Devamı

Tek erkeklerde de üç oyuncumuz ilk tur mücadelesi verdi. Iraklı Marwan Al-Kaissi'yle oynayan Oray Çezik, 6-4'lük setlerle müsabakadan üstün ayrılırken yedi numaralı seribaşı Yezan Abu Dayeh'le oynayan Mert Adanalı da 6-4, 6-4'le rakibini turnuva dışında bıraktı. Beş numaralı seribaşı Photos Photiades'le karşılaşan Egehan Sertkaya, üç setin ardından 5-7, 7-6(5), 6-1'le rakibine mağlup oldu. Çiftlerde Mert Adanalı/Oray Çezik, çeyrek finalde Abu DAyeh/Ianakiev'i 0-6, 6-3, 10-5 geçerek yarı finale yükseldi. Egehan Sertkaya ise partneri Adabi'yle ilk turda Adanalı/Çezik çiftine 6-1, 6-4 kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!